Älykäs kiinteistö

Tarjoamme IoT-pohjaisia ratkaisuja toimitilojen älykkääseen valvontaan ja hallintaan. Ratkaisuihimme kuuluvat myös lakisääteinen ilmoituksensiirto sekä muut hälytyksensiirtopalvelut.

Älykäs kiinteistö - avain liiketoiminnan jatkuvuuden ja kasvun turvaamiseksi

Älykkään kiinteistön ratkaisuillamme organisaatio voi keskittää eri talo- ja turvatekniikkajärjestelmät yhteen hallintaratkaisuun, johon voi valita joustavasti ja turvallisesti sopivimmat järjestelmät sekä kumppanit. Palvelu tarjoaa ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi. Asiakas- ja käyttäjälähtöisessä yhteistyössä pyrimme aina yhdessä asiakkaan kanssa kohti älykkäämpää ja turvallisempaa yhteiskuntaa.

Älykäs kiinteistöjen ja toimitilojen hallintajärjestelmä

Yhdistä talo- ja turvatekniset järjestelmät sekä niihin liittyvät kumppanit yhdelle palvelualustalle. Näin helpotat kiinteistön hallittavuutta, lisäät turvallisuutta sekä parannat kustannustehokkuutta entisestään.

Älykäs kiinteistöjen ja toimitilojen hallinta ja valvonta

Haluatko kuulla lisää markkinoiden parhaasta älykkäästä kiinteistön hallintajärjestelmästä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Älykästä kiinteistöä tukevat ratkaisut

Valvomopalvelut

Valvomopalvelut on AddSecuren tuottama ja ylläpitämä palvelukokonaisuus hätäkeskuksille, alueellisille pelastuslaitoksille, vartiointiliikkeille, kiinteistöhuoltoliikkeille sekä konsernien ja kuntien päivystyspisteille.

Asiantuntijapalvelut

Strategisella muotoilulla sekä kartoituspalvelun avulla organisaatio pystyy tehostamaan toimintaansa, parantamaan riskienhallintaa sekä kilpailukykyä ja lisäämään kustannustehokkuuttaan.

Videovalvonta- ja hallintapalvelut

Uusimpana ominaisuutena voit yhdistää eri videovalvontajärjestelmät AddSecure Alerta-videoportaaliin. Näin voit keskittää eri järjestelmien hallinnan Alertaan, mikä yksinkertaistaa valvontaa ja säästää aikaa. Alertaan on integroitu laajalti erilaisia turvajärjestelmiä, videovalvontajärjestelmiä sekä muita markkinoilla käytössä olevia kiinteistöjärjestelmiä, jonka ansiosta Alerta tarjoaa erinomaisen teknologian järjestelmien valvontaan.

Hälytyksensiirtopalvelut

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut takaavat turvalliset yhteydet, joihin voit aina luottaa. Kriittiset hälytykset lähetetään muutamassa sekunnissa hälytyskeskukseen nopeaa käsittelyä varten. AddSecuren verkonvalvonta valvoo hälytysjärjestelmäsi ja valitun hälytyskeskuksen välistä yhteyttä ympäri vuorokauden ja varoittaa välittömästi yhteysvioista ja muista järjestelmän muutoksista. Palveluihimme kuuluvat:

  • Lakisääteinen paloilmoituksensiirto

  • Murtohälytys

  • Tekniset hälytykset

Hälytyksensiirtopalvelut
Teknologian käyttöönotto ikäihmisellä
Keskustele myynnin kanssa

Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu asiantuntijoidemme avulla.

Keskustele myynnin kanssa

Suojatun IoT-tiedonsiirron ja turvallisen datan merkitys

Suojatut IoT-yhteysratkaisut ovat olennaisen tärkeitä hälytysasiakkaidemme elintärkeiden toimintojen ja kriittisen liiketoiminnan kannalta. Ne auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta ja tärkeitä julkisia palveluja sekä ohjaamaan liiketoimintaa.

Teknologian käyttöönotto ikäihmisellä
Smart Alarms -tuotteet

Tarkemmat tiedot tuotteistamme löydät tuotesivuiltamme.

Tuotteet