Home / Hälytyksensiirtopalvelut / Murtohälytys

Murtohälytys

Nopea ja luotettava hälytyksensiirto on ratkaisevan tärkeä kaikentyyppisissä murtohälytyksissä. AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut toimivat varmasti riippumatta siitä, suojaatko esimerkiksi kotia tai toimistoa.

Murtautuminen on vakava ongelma kaikenkokoisille yrityksille. Murroista aiheutuvan taloudellisen menetyksen ja omaisuusvahinkojen lisäksi ne voivat myös aiheuttaa suuria häiriöitä liiketoiminnan toiminnassa ja johtaa menetettyihin tuloihin.

Kysy lisää

Haluatko lisätietoja murtohälytyksensiirrosta? Kysy meiltä!

Ota yhteyttä
IoT-ratkaisumme mahdollistavat kestävän kehityksen huomioimisen.

Turvallinen murtohälytyksensiirto mobiiliverkon kautta

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut takaavat turvalliset yhteydet, joihon voit aina luottaa. Kriittiset hälytykset lähetetään muutamassa sekunnissa hälytyskeskukseen nopeaa käsittelyä varten. AddSecuren verkonvalvonta valvoo hälytysjärjestelmäsi ja valitun hälytyskeskuksen välistä yhteyttä ympäri vuorokauden ja varoittaa välittömästi yhteysvioista ja muista järjestelmän muutoksista.

Murtohälytyksen asentamisella voi olla lukuisia etuja yrityksellesi, kuten:

Murtojen torjunta

Murtohälytysjärjestelmän asentaminen vähentää murtautujien riskiä kohdistaa kohteensa yrityksiin, joilla on näkyvästi asennettu murtohälytys. Murtohälytyksen läsnäolo toimii pelotteena ja saa rikolliset miettimään kahdesti, ennen kuin yrittävät murtautua omaisuuteesi.

Omaisuuden ja varojen suojaaminen

Murtohälytysjärjestelmä voi auttaa suojaamaan omaisuuttasi ja varojasi hälyttämällä hälytyksen ja ilmoittamalla sinulle ja viranomaisille murron tapahtuessa. Tämä antaa sinulle aikaa ryhtyä toimiin ja minimoida vahingot tai tappiot.

Mielenrauha liiketoiminnan omistajalle

Tieto siitä, että yrityksesi on suojattu murtohälytysjärjestelmällä, voi tarjota mielenrauhaa sinulle liiketoiminnan omistajana. Voit olla varma, että omaisuuttasi ja varojasi valvotaan ja että sinut ilmoitetaan epäilyttävästä toiminnasta.

Yleiskatsaus ja parempi turvallisuus

Hälytyspalvelujemme lisäksi voimme turvata sinut ja asiakkaasi entistä paremmin lisäpalvelujemme avulla. Niillä saat lisää joustavuutta hälytysjärjestelmiesi ja vikailmoituksiesi seurantaan ja valvontaan. Palvelu mahdollistaa vianmäärityksen ja etähallinnan ulkoisiin järjestelmiin. Lue lisää AddSecuren AddView-palvelusta ja etäyhteyspalveluista alta.

Täysi hallinta

Tarjoamamme palvelut varmistavat, että kaikki on hallinnassasi, olipa suojattavana sitten koti, toimisto tai pankki.

Valvo viestintää säännöllisesti

Voit valvoa hälytysjärjestelmän ja valitun hälytyksen vastaanottajan välistä viestintää jatkuvasti ja varoittaa järjestelmämuutoksista välittömästi.

Suojautuminen tunkeutujilta

Suojautuminen murtautujilta on äärimmäisen tärkeää liiketoiminnan turvallisuuden, omaisuuden ja varojen suojelemiseksi, sekä työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvoinnin vuoksi. AddSecuren murtohälytysjärjestelmän asentaminen voi tarjota arvokkaan suojakerroksen ja mielenrauhaa liiketoiminnan omistajille. Valitsemalla AddSecuren murtohälytysjärjestelmän, voit auttaa ehkäisemään murtoja ja minimoida mahdollisten turvallisuusrikkomusten vaikutukset.

AddSecure murtohälytysjärjestelmällä voit olla huoleti ja tietää, että omaisuutesi ja yrityksesi on suojattu.

Teollisuuden ykkönen murtohälytysjärjestelmä.

Voit saada mielenrauhan tietäessäsi, että omaisuutesi ja liiketoimintasi on suojattu.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 287 7700

  • 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

AddSecure AddView

Web-ja mobiilipohjainen AddView-palvelu auttaa käyttämään tietoja turvallisesti ja kätevästi, joten huomaat nopeasti, toimivatko järjestelmäsi oikein. Saat kattavan yleiskatsauksen yrityksen kaikkien hälytysjärjestelmien toiminnasta.