Tekniset hälytykset

Teknisten laitteiden hälytyksensiirtoratkaisumme mahdollistavat laitteiden valvonnan ja etähallinnan. Vähennä kustannuksia ja säästä aikaa varoittamalla operatiivista henkilöstöä ajoissa, jotta he voivat suunnitella ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet.

M2M/IoT-palvelut

Teknisten hälytysten ratkaisumme helpottavat laitteiden välistä viestintää kaikilla toimialoilla. Ratkaisumme vastaavat helppokäyttöisten, turvallisten ja skaalattavien M2M/IoT-tietoliikenneratkaisujen kysyntään. Lisäksi ratkaisut soveltuvat käytettäviksi, kun perinteistä hälytystä (esimerkiksi murtohälytykset) on täydennettävä laitteen valvonnan avulla.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Selvitä lisää teollisuuden johtavasta teknisestä hälytysjärjestelmästä.

Ota yhteyttä

Jos jonkin reitittimen internetyhteys katkeaa, järjestelmä hälyttää henkilöstön automaattisesti. Tähän perustason ratkaisuun on lisätty ominaisuuksia muista yrityksille tarkoitetuista tuotteistamme. Näin saadaan aikaan kattava etäkäyttöratkaisu. Ratkaisuun voi sisältyä muun muassa:

 • Valinnainen perustason hälytysterminaali tai kestävä teollisuuskäyttöön tarkoitettu 4G-reititin

 • Verkkoportaali teknisten hälytysten vastaanottamiseksi ja niistä ilmoittamiseksi (esimerkiksi lämpötila-arvojen perustason näyttäminen)

 • Valvonta ja automaattiset ilmoitukset, jos tietoliikenne keskeytyy

AddSecuren teknisen hälytysjärjestelmän ratkaisujen edut

Mahdollistaa yhdistettyjen laitteiden valvonnan ja etähallinnan

Vähentää kustannuksia ja säästää aikaa

Antaa aikaa suunnitella ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Mahdollisia käyttäjiä:

 • Operaattorit, joilla on valvottavina ja optimoitavina useita kohteita

 • Kiinteistönhoitajat, joilla on useita kohteita laajalla maantieteellisellä alueella

 • Huoltohenkilökunta, joka valvoo, säätää ja tarkkailee sähköjärjestelmiä, viestintää, kiinteistönhoitoa, vedensyöttöä ja jätevesiä

Palo- ja murtohälytysten siirto

Miksi tekniset hälytykset kannattaa toteuttaa ratkaisuillamme?

 • Vakaa ja luotettava tietoliikenne laitteiden välillä etäisyydestä riippumatta

 • AddSecure vastaa teknologiasta, asiakas yhdistää laitteet ja hyödyntää niitä liiketoiminnassaan.

 • AddSecure Link Control säästää asiakkaiden työtä vastaten tietoliikennelinkkien käyttöönotosta, päivittäisistä toimenpiteistä ja kunnossapidosta.

 • AddView-palvelu jakaa tietoja juuri oikeille henkilöille, kun on kyse teknisistä hälytyksistä tai tietoliikennehäiriöistä.

 • Kun oikeat henkilöt vastaavat nopeasti, myös asiakkaan oman toiminnan laatu paranee

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 287 7700

 • 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

AddSecuren selain- ja mobiilipohjainen AddView varmistaa luotettavasti, että järjestelmät toimivat oikein ja että kaikki hälytykset menevät aina...

AddSecure Link on matkapuhelin- ja VPN-yhteysratkaisu suurasiakkaille ja IoT-järjestelmäintegraattoreille. Luo suojattu ja yksityinen pilvipalvelu ja hallitse...