Hyvinvointialueet

AddSecure tarjoaa hyvinvointialueille turvapuhelinpalveluita sekä talo- ja turvateknisiä ratkaisuja.

Tutustu turvapuhelinpalveluihimme sekä talo- ja turvateknisiin ratkaisuihimme

Turvapuhelinpalvelumme mahdollistavat tuetun asumisen kotona tai kodinomaisessa ympäristössä pidempään. Palvelu tukee ikääntyneiden mahdollisuutta itsenäiseen elämiseen vähentäen ympärivuorokautisten hoidon tarvetta. Tarjoamme myös erilaisia talo- ja turvateknisiä ratkaisuja, kuten etäyhteyksiä kulunvalvontaan, rakennusautomaatioihin sekä kameravalvontaan. Lisäksi tarjoamme erilaisia hälytysyhteyksiä, kuten lakisääteisiä paloilmoittimien hätäkeskusyhteyksiä sekä rikosilmoittimien vaatimia vartiointiliikeyhteyksiä. Talo- ja turvateknisten ratkaisujemme avulla on mahdollista lisätä tietoturvallisuutta, parantaa kustannustehokkuutta sekä luoda lisää joustavuutta!

Älykkäät ja joustavat turvapuhelinpalvelut kunnille ja hyvinvointialueille

200 kuntaa

Autamme yli 200 kuntaa huolehtimaan kotona asuvista senioreistaan.

Yli miljoona hälytystä

Kokeneet sote-alan päivystäjämme vastasivat yli miljoonaan hälytykseen vuonna 2022.

40 000 loppukäyttäjää

Yli 40 000 laitteiden käyttäjää ympäri Suomen.

Räätälöity palvelu

Voit valita kokonaisvaltaisen palvelun tai vain osan siitä.

Turvapuhelinkeskus 24/7

Turvapuhelinkeskuksemme koulutetut sote-alan ammattilaiset vastaavat hälytyksiin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Laitilan kunnassa AddSecuren turvapuhelinpalvelusta on valtava apu vanhuksen itsensä lisäksi myös kotihoidon työntekijöille ja omaisille. – Se on meille aivan ehdoton asia, että asiakas saa aina oikeasti vastauksen koulutetulta asiantuntijalta, vaikka kyseessä olisi vikasoittokin.

Mari Pilpola

Kotihoidon johtaja, Laitilan kunta

Älykkäät ja joustavat turvapuhelinpalvelut

Haluatko kuulla lisää turvapuhelinpalveluistamme? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Älykkäät ja joustavat talo- ja turvatekniset ratkaisut hyvinvointialueille

Monipuoliset etä- ja hälytysyhteydet

Tarjoamme erilaisia etäyhteyksiä kulunvalvontaan, rakennusautomaatioihin sekä kameravalvontaan. Lisäksi tarjoamme erilaisia hälytysyhteyksiä, kuten lakisääteisiä paloilmoittimien hätäkeskusyhteyksiä sekä rikosilmoittimien vaatimia vartiointiliikeyhteyksiä.

Palvelujen kahdennusmahdollisuudet

Kahdennetut hälytyksensiirtoyhteydet lisäävät turvallisuutta poikkeus- ja vikatilanteissa.

Säästöä kustannuksiin

Yhdistämällä eri talo- ja turvatekniset järjestelmät sekä niihin liittyvät toimijat turvalliselle palvelualustalle voidaan säästää merkittävästi kustannuksissa.

Joustavuutta ratkaisuihin

Talo- ja turvatekniset ratkaisumme ovat muutosjoustavia ja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin skaalautuvia.

Teknologian käyttöönotto ikäihmisellä
Älykkäät talo- ja turvatekniset ratkaisut

Haluatko kuulla lisää talo- ja turvateknisistä ratkaisuistamme? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

      Tutustu hyvinvointialueille suunnattuihin ratkaisuihin

AddSecuren turvapuhelinpalvelut mahdollistavat tuetun asumisen kotona tai kodinomaisessa ympäristössä pidempään. AddSecure on tuottanut turvapuhelinpalveluita hyvinvointialueille luotettavasti jo yli 25 vuotta.

Paikantava turvaratkaisu auttaa takaamaan ikäihmisen turvallisuuden ja suojelemaan häntä myös silloin, kun hän liikkuu kodin ulkopuolella.

Valvomopalvelut ovat AddSecuren tuottama ja ylläpitämä palvelukokonaisuus, joka soveltuu mm. hyvinvointialueiden alueellisille pelastuslaitoksille,

AddSecure Alerta yhdistää kiinteistön hallinnan eri toimijoiden järjestelmät yhdelle palvelualustalle. Kokonaisuutta voidaan hallita ja kehittää yhden käyttöliittymän kautta.

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut varmistavat luotettavasti ja turvallisesti hälytyksen siirtymisen hätäkeskuslaitokseen.

AddSecure Alerta videovalvontapalvelun avulla voidaan erilaisten kameravalvontaratkaisujen tuottamat kuvat yhdistää yhteen paikkaan. Tällöin myös katseluoikeuksien hallinta sekä tallenteiden katsominen onnistuu yhdestä paikasta.