Home / Kuljetus ja logistiikka / AddSecure Sense

Omaisuuden seuranta: Seuraa rahtia, kontteja, perävaunuja tai työkaluja Bluetooth Low Energy -tunnisteilla AddSecure Sensen kautta

- Seuraa sitä, mitä ei ole aiemmin seurattu. GSM- tai GPS-laitteistoa ei enää tarvita!

Passiivinen omaisuudenseuranta tehostaa laitteidesi valvontaa

AddSecure Sensen avulla voit helposti integroida kontteja, työkaluja, laitteita tai muuta omaisuutta esineiden internetiin (IoT). Yhdistät hyödykkeet yksinkertaisesti kiinnittämällä pienen langattoman SenseTag-tunnisteen, joka lähettää yksilöllisen tunnisteen. Kun tämä on tehty, voit valvoa ja organisoida omaisuuttasi optimaalisesti. GPS-laitteistoa tai GSM-liittymää ei tarvita. Ainoa vaatimus on, että seurattava omaisuus on noin 20 metrin etäisyydellä AddSecuren yhteensopivalla telemaattisella laitteella varustetusta ajoneuvosta. Passiivinen seurantajärjestelmä osana kalustoasi voi havaita ja tarkkailla tuhansia omaisuuseriä luotettavasti!

Mitä on passiivinen seuranta?

Passiivinen seuranta on Bluetooth Low Energyyn (BLE) perustuva älykäs paikkatietotekniikka, jonka avulla voidaan seurata omaisuutta alhaisilla kokonaiskustannuksilla. Seuranta on passiivinen siinä mielessä, että se on riippuvainen muista jo kytketyistä laitteista, jotka voivat havaita Bluetooth-tunnisteen ("majakan"), kun se on lähellä. Passiivinen seuranta on kätevä sähköttömälle omaisuudelle, joka ei tarvitse reaaliaikaista paikannusta. Seurattavat hyödykkeet ja esineet eivät tarvitse GPS:ää tai modeemia. Nykyaikaiset telemaattiset yksiköt sekä älypuhelimet tai tabletit voivat toimia "skannerina" ja poimia tiedot lähellä olevista tunnisteista. Skannerit ovat perusta verkolle, joka valvoo omaisuuden sijaintia ja anturien arvoja.

Miten AddSecure Sense toimii?

AddSecure SenseTag on Bluetooth Low Energy -laite (BLE), joka voidaan kiinnittää mihin tahansa laitteeseen. Siinä on lähetin, jossa on pitkä pariston kesto (5 vuotta), mikä on kätevää virrattomien hyödykkeiden seurantaan. BlueToothin kautta se muodostaa yhteyden lähellä olevaan AddSecuren telemaattiseen laitteeseen, esim. AddSecure Roadboxiin. Roadbox välittää SenseTagista saadut tiedot käyttäjäportaaliin (esim. Co-Driver Weboffice). Näin käyttäjä näkee SenseTagin sijainnin ja muut tiedot.

Katso video AddSecure Sense -ohjelmasta

Passiivisen seurantaratkaisumme tärkeimmät edut

Omaisuuden seuranta

Seuraa sitä, mitä ei ole aiemmin seurattu!

Helppokäyttöinen kartta

Tallenna omaisuuserien sijainti ja tee kirjausketjuja helppokäyttöisessä karttakäyttöliittymässä.

Kustannusten vähentäminen

Vähentää kustannuksia lisäämällä tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä ja vähentämällä samalla manuaalista työtä.

Varkauksien ehkäisy

Varkauksien ja omaisuuden katoamisen estäminen

Omaisuuserien käyttö

Seuraa omaisuuden tilaa ja käyttöä yhdestä ainoasta lähteestä.

Varastonhallinta

Luo omaisuuseräryhmiä ja liitä metatietoja tunnisteisiin.

"Kustannustehokkaiden BLE-yksiköiden käyttöönotto helpottaa huomattavasti resurssiemme hallintaa. Pystymme nyt helposti seuraamaan omaisuutta, kuten perävaunuja, vaihtolavoja ja kontteja, mikä parantaa valvontaa ja tehostaa resurssiemme käyttöä."

Carl Löfström, EB Road Cargon laivastopäällikkö Ruotsissa.

Lue lisää muista ratkaisuista

Auta kuljettajia löytämään oikea tie määränpäähän. Pidä kuljettajien toiminta hallinnassa ja yksinkertaista kuljettajien ja toimistotiimin välistä viestintää.

Seuraa ajoneuvojasi reaaliaikaisesti, yksinkertaista hallintaa ja hallintoa ja vähennä polttoaineen kokonaiskulutusta (ympäristöystävällinen ajaminen).

Kuljetustehtävien digitaalinen käsittely, tavaroiden lämpötilan seuranta sekä kuljetusraportointi.