Home / Älykäs kiinteistö / AddSecure Alerta

AddSecure Alerta - älykäs kiinteistöjen hallinta ja valvonta

Alerta yhdistää kiinteistön hallinnan eri toimijoiden järjestelmät yhdelle palvelualustalle ja välittää tiedot kaikille niille, ketkä sitä tarvitsevat. Kokonaisuutta voidaan hallita ja kehittää yhden käyttöliittymän kautta.

Turvallisuus ja tietojen suojaaminen ovat äärimmäisen tärkeitä, erityisesti kiinteistöjen hallinnassa sekä valvonnassa. Kiinteistöissä voi olla useita erilaisia järjestelmiä, kuten palo- ja murtohälyttimiä, rakennusautomaatiota ja kameravalvontaa. Näiden järjestelmien hallinta ja valvonta voi olla haasteellinen tehtävä, ja se vaatii usein merkittävästi aikaa ja vaivaa.

Onneksi AddSecure tarjoaa tehokkaita tapoja tehostaa kiinteistöjen hallintaa ja valvontaa. Tarjoamalla keskitetyn kiinteistön hallintajärjestelmän, joka yhdistää useita järjestelmiä yhdeksi kokonaisuudeksi, pystymme helpottamaan hallittavuutta, parantamaan tietoturvallisuutta ja tehostamaan toimintaa entisestään. Tehokas kiinteistöjen hallinta ja valvonta ovat ratkaisevan tärkeitä tilojen turvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi.

AddSecure Alerta - älykäs kiinteistöjen hallinta ja valvonta

Hallitse kiinteistöjäsi tehokkaasti, ja säästät kustannuksissa, parannat kiinteistöjen turvallista hallintaa ja saat apua liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamiseen kaikissa tilanteissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Alerta-tuoteportfoliossa on ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Alerta – kiinteistöjen hallinta ja valvonta yhdessä palvelussa keskitetysti.

Toimitilojen valvonnassa on käytössä useita eri järjestelmiä. Yhdessä toimitilassa voi olla eri järjestelmät palo- ja murtohälytyksiä, rakennusautomaatiota ja kameravalvontaa varten. Kokonaiskuvan saaminen järjestelmien toiminnasta ja hälytyksistä on hankalaa ja aikaa vievää. Alerta-palvelun avulla voit yhdistää eri valvontajärjestelmien hallinnan yhteen käyttöliittymään. Tämän käyttöliittymän avulla voit hallita hälytyslaitteita ja hälytysliittymien raportointia. Alertan avulla palo-, murto- ja kiinteistöjärjestelmien hälytykset voidaan siirtää viranomaisen tai palveluntuottajan valvomoon. Alertan avulla voit hallita kiinteistöjärjestelmiä etäyhteyden kautta sekä muodostaa järjestelmien sisäisiä yhteyksiä tietoturvallisesti ja joustavasti.

Nopeutta, helppoutta ja parempaa turvallisuutta - Toimitilojen kiinteistö- ja turvallisuusjärjestelmien valvonta keskitetysti yhdessä paikassa helpottaa työtäsi ja tuo monia etuja.

Turvallisuutesi paranee ja voit reagoida hälytyksiin nopeammin, kun ne siirtyvät automaattisesti oikeille vastaanottajille

Nopea reagointi säästää yrityksesi pitkiltä toimintakatkoksilta

Järjestelmien etähallinta säästää sekä aikaa että kustannuksia ja mahdollistaa toimenpiteiden nopean aloituksen

Voit tarkistaa tilannekuvan turvallisesti milloin ja missä tahansa

Yksilöidyn ja reaaliaikaisen tilannekuvan avulla voit tunnistaa ja korjata kustannuksia tuovat tapahtumat

Alerta toimii nykyisten ratkaisujesi kanssa

Saat joustavuutta teknologia- ja palvelukumppaneiden valintaan, sillä Alerta toimii nykyisten ratkaisujesi kanssa. Voit valita sopivimman turvallisuus- tai kiinteistöalan palvelutuottajan. Palvelu voi hyödyntää yrityksesi olemassa olevaa tietoliikenneratkaisua.

Hanki demo tänään!

Haluatko tietää lisää palveluista tai tuotteista?

Ota yhteyttä!

Tietoturvallinen ja viranomaisten hyväksymä

Alerta-palvelulla on viranomaishyväksyntä (EN54-21). Palvelun tietoturva on pitkälle kehitetty.

Alerta-portaalin kautta muutostilanteiden hallinta on nopea ja helppoa.

Ilmoitukset voidaan ohjata valvomon lisäksi käyttäjän matkapuhelimeen ja sähköpostiin.

Videovalvontajärjestelmien yhdistäminen Alerta-videoportaaliin

Uusimpana ominaisuutena voit yhdistää eri videovalvontajärjestelmät Alerta-videoportaaliin. Näin voit keskittää eri järjestelmien hallinnan Alertaan, mikä yksinkertaistaa valvontaa ja säästää aikaa. Alertaan on integroitu laajalti erilaisia turvajärjestelmiä, videovalvontajärjestelmiä sekä muita markkinoilla käytössä olevia kiinteistöjärjestelmiä, jonka ansiosta Alerta tarjoaa erinomaisen teknologian järjestelmien valvontaan.

Lue lisää

Keskittämällä kiinteistön järjestelmien hallinta tietoturvallisesti yhteen hallintaportaaliin, voit luoda toimivan 24/7-kiinteistön, jossa hälytykset ja viat välitetään luotettavasti oikealle taholle juuri oikealla hetkellä.

Alerta-tuoteperhe

Alerta Kameravalvonta -palvelun avulla yhdistät erilaisten kameravalvontaratkaisujen tuottamat kuvat yhteen paikkaan.

Viranomaisten vaatimukset täyttävä siirtopalvelu lähettää palo-, rikos- ja kiinteistöjärjestelmien hälytysilmoitukset joustavasti haluamaasi paikkaan.

Alerta Pro -palvelun avulla kiinteistön palo- ja murtojärjestelmien hälytykset siirretään viranomaisen tai palveluntuottajan valvomoon.

Alerta Valvomopalvelun avulla voit vastaanottaa ja hallita hälytysilmoituksia etäyhteyden kautta.