Home / Me olemme AddSecure

Me olemme AddSecure

Olemme Euroopan johtava suojattujen IoT-yhteysratkaisujen toimittaja, ja keskitymme kriittisen viestinnän ja tietojen suojaamiseen.

Turvaamme IoT-yhteysratkaisut verkottuneessa maailmassa

Maailma verkottuu hurjaa vauhtia. Eri toimialojen organisaatiot hyödyntävät älyteknologiaa – esineiden internetiä – ja dataa toiminnan tehostamiseen, kulujen pienentämiseen, päätöksenteon parantamiseen ja liiketoiminnan arvon kasvattamiseen. Tämä asettaa suuria vaatimuksia IoT-yhteysratkaisuille sekä tietojen suojaukselle ja turvallisuudelle. Ihmishenget, omaisuus, tärkeät yhteiskunnalliset toiminnot ja suuret arvot ovat siitä riippuvaisia.

Näissä asioissa AddSecure erottuu joukosta. Meillä on laaja kokemus ja asiantuntemus esineiden internetistä, suojatusta kriittisestä viestinnästä ja turvallisesta datasta, joten verkossa olevien hälyttimien, rakennusten, sähköverkkojen, kuorma-autojen ja monien muiden laitteiden on turvallista ja helppoa siirtää tietoja ja olla yhteydessä keskenään.

Suojaamme IoT-yhteysratkaisut verkottuneessa maailmassa. Turvallisesti ja älykkäästi.

Kriittisen viestinnän ja tietojen suojauksen määritelmämme

Määritelmämme mukaan kriittisessä viestinnässä vähintään kaksi laitetta siirtävät keskenään tietoa, joka on erittäin kriittistä joko yrityksen toiminnan, ihmishenkien tai elintärkeiden yhteiskunnallisten toimintojen kannalta. Meille suojattu kriittinen viestintä tarkoittaa laitteiden välistä luotettavaa ja käytettävissä olevaa yhteyttä, jota ei voida siepata tai häiritä.

Data on itse tieto. Meille tietojen suojaus tarkoittaa sitä, että nämä tiedot pääsevät pisteestä A pisteeseen B ilman sieppausta tai häirintää ja lisäksi sitä, että ne ovat luotettavia ja vain luvallisten osapuolten saatavilla ja että niitä säilytetään ja käytetään yksityisyyden osalta eettisellä tavalla.

Lue lisää Kriittisen viestinnän ja tietojen suojaamisesta

Kutsumuksemme on tehdä maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi.

Autamme asiakkaitamme tekemään maailmasta turvallisemman ja älykkäämmän

Meillä AddSecurella kutsumuksena on tehdä maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi. Turvaamalla IoT-yhteysratkaisut autamme asiakkaitamme pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta, turvaamaan elintärkeitä yhteiskunnallisia toimintoja ja edistämään liiketoimintaa.

Meillä on nykyään yli 50 000 asiakasta ja kumppania muun muassa turvallisuusalalla, pelastustoimessa, kiinteistöturvallisuuden ja -automaation alalla, digitaalisen hoidon parissa, rakennusalalla, logistiikka-alalla sekä julkisten palveluiden ja älykaupunkien parissa. Asiakkaamme turvaavat ihmishenkien ja liiketoiminnan kannalta kriittiset toimintonsa AddSecuren IoT-yhteysratkaisuilla.

Tarjoamme osaamistamme esineiden internetin, suojatun kriittisen viestinnän ja turvallisen datan parissa ratkaisuina Smart Alarms, Smart Care, Smart Rescue, Smart Surveillance, Smart Transport ja kehittyvä teknologia-alue Smart Grids.

Lue lisää suojatuista IoT-ratkaisuistamme

Toimitamme suojattuja esineiden internetin päästä päähän -ratkaisuja, jotka ovat luotettavia, helppoja asentaa ja täysin asiakkaan hallittavissa. Ne auttavat suojaamaan omaisuutta, suojelemaan ihmishenkiä, parantamaan tehokkuutta ja tuottavuutta sekä lisäämään kilpailukykyä. Ratkaisuiden suojaustaso on korkea. Ne toimivat pitkälle tulevaisuuteen ja perustuvat uusimpiin ja parhaiten suojattuihin tekniikoihin.

Meillä on kattava tarjonta. Käytettävissä olevat ratkaisut voivat vaihdella sijainnin mukaan. Katso lisätietoja paikalliselta verkkosivustoltasi.

Turvallisia ja luotettavia siirtosignaalien valvontaratkaisuja (TSM) hälytysjärjestelmien ja hälytyskeskusten (ARC) välille ihmishenkien, kotien, yritysten ja omaisuuden suojaamiseksi.

Turvallista kotona asumista senioreille. Kokonaisvaltainen tarjonta sisältää muun muassa turvalaitteiden toimituksen ja asennuksen sekä hälytysten valvonnan ja hallinnan.

Kasvava teknologia-alueemme Smart Grids mahdollistaa suojatun kriittisen viestinnän, valvotun ja turvallisen tiedonsiirron, joka perustuu standardoituihin protokolliin, sekä reaaliaikaisen verkkoanalyysin.

Innovatiivisia, elämän kannalta kriittisiä vasteratkaisuja sen varmistamiseksi, että organisaatiot, kriisiryhmät ja pelastuslaitokset voivat ehkäistä yleisiä ja henkilökohtaisia hätätilanteita ja reagoida niihin nopeasti.

Videovalvonnan tietoturvaratkaisuja omaisuuden suojaamiseksi ja liiketoimintaa vahingoittavien tapausten estämiseksi. Video-as-a-Service -ratkaisuihin kuuluu tekoälyn mahdollistamia kauko-ohjattavia videovalvontaratkaisuja ja reagointiratkaisuja häiriötilanteisiin.

Dataan perustuvaa analytiikkaa käyttäviä kaluston- ja liikenteenhallintajärjestelmiä, joiden avulla kuljetusyritykset voivat optimoida toimintansa ja alentaa kustannuksiaan.

IoT-yhteys, jossa painotetaan kriittisen viestinnän ja tietojen suojaamista, on tärkein yhteinen tekijä kaikessa tarjonnassamme.

Pohjoismaat, Eurooppa ja muu maailma

AddSecure on nopeasti kasvava yritys. Kotimarkkinamme ovat Pohjoismaat, mutta jatkuvan kasvun tavoitteemme on vienyt meidät myös kaikkialle Eurooppaan. Työllistämme tällä hetkellä yli 1000 eri kansallisuuksien edustajaa. Päätoimipaikkamme on Ruotsissa, mutta meillä on alueellisia toimistoja ja jälleenmyyjiä eri puolilla Eurooppaa.

Historiaa

AddSecure on kehittänyt ja markkinoinut turvallisia kriittisen viestinnän ratkaisuja 1970-luvun alusta lähtien. Juuremme ovat Pohjoismaiden suurimmissa televiestintä- ja turvallisuusalan yrityksissä. Ainutlaatuinen tietämyksemme ja osaamisemme kattavat langattomat hälytysviestintä- ja turvallisuusratkaisut. Olemme myös kehittäneet pilvipohjaisia ratkaisuja kriittiseen viestintään vuosituhannen vaihteesta asti. Olimme itse asiassa Pohjoismaiden ensimmäinen yritys, jonka mobiiliviestintään perustuvia hälytysratkaisuja pankit hyväksyivät.

Tästä taustasta on hyvä ammentaa. Nykyään turvaamme muutakin kuin hälytysviestintää. Innovointi ja oivaltava fuusioituminen Euroopan johtavien yritysten kanssa ovat auttaneet meitä ratkaisemaan haasteita esimerkiksi julkisen turvallisuuden, pelastuspalveluiden, rakennusten turvallisuuden ja automaation, digitaalisen hoidon, kuljetuksen ja logistiikan, rakentamisen ja energia- ja vesihuollon alalla sekä älykaupungeissa ja monilla muilla aloilla.

Tarjoamalla turvalliseen kriittiseen viestintään ja tietoturvaan keskittyviä IoT-yhteysratkaisuja olemme älykkään maailman tarpeiden keskiössä, jossa kaikki on yhteydessä kaikkeen. Matka on vasta aluillaan.

Katso video meistä

Turvaamalla IoT-yhteysratkaisut autamme asiakkaitamme pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta, turvaamaan elintärkeitä yhteiskunnallisia toimintoja ja edistämään liiketoimintaa. Katso lisää täältä!