Home / Me olemme AddSecure

Me olemme AddSecure

AddSecure on johtava eurooppalainen suojattujen IoT-yhteyksien ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen toimittaja. Missiomme on tehdä maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi yhdessä asiakkaidemme kanssa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Tietoa AddSecuresta

AddSecure on johtava eurooppalainen suojattujen IoT-yhteyksien ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen toimittaja. Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan kasvattamisessa sekä elintärkeiden toimintojen turvaamisessa.  

Liittämällä yhdistetyt, dataohjautuvat ja sensoripohjaiset ratkaisut parhaaseen mahdolliseen asiantuntemukseen, pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin toimialasta riippumatta. Tarjoamme hallittuja palveluita sekä yhdistämme minkä tahansa laitteen, joka tarvitsee turvallista viestintää ja tiedonsiirtoa. Turvallisia IoT-ratkaisujamme käytetään muun muassa kiinteistöjen, hälytysten, kuljetusten ja logistiikan, henkilökohtaisen turvallisuuden, terveydenhuollon, rakentamisen, kuntien, koulujen, pelastuspalveluiden ja sähköverkkojen parissa. 

 AddSecuren pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa. Päämarkkinamme on Eurooppa, mutta palvelemme asiakkaita maailmanlaajuisesti. Yli 1 000 työntekijää auttaa tekemään maailmasta turvallisemman, älykkäämmän ja kestävämmän. 

 

Kutsumuksemme on tehdä maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi.