Home / Me olemme AddSecure

Me olemme AddSecure

AddSecure on johtava eurooppalainen suojattujen IoT-yhteyksien ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen toimittaja. Missiomme on tehdä maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi yhdessä asiakkaidemme kanssa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolella. Lue lisää AddSecure Groupista alla olevasta linkistä.

Tietoa AddSecuresta

AddSecure on johtava eurooppalainen suojattujen IoT-yhteyksien ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen toimittaja. Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan kasvattamisessa sekä elintärkeiden toimintojen turvaamisessa.  

Liittämällä yhdistetyt, dataohjautuvat ja sensoripohjaiset ratkaisut parhaaseen mahdolliseen asiantuntemukseen, pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin toimialasta riippumatta. Tarjoamme hallittuja palveluita sekä yhdistämme minkä tahansa laitteen, joka tarvitsee turvallista viestintää ja tiedonsiirtoa. Turvallisia IoT-ratkaisujamme käytetään muun muassa kiinteistöjen, hälytysten, kuljetusten ja logistiikan, henkilökohtaisen turvallisuuden, terveydenhuollon, rakentamisen, kuntien, koulujen, pelastuspalveluiden ja sähköverkkojen parissa. 

 AddSecuren pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa. Päämarkkinamme on Eurooppa, mutta palvelemme asiakkaita maailmanlaajuisesti. Yli 1 000 työntekijää auttaa tekemään maailmasta turvallisemman, älykkäämmän ja kestävämmän. 

 

Kutsumuksemme on tehdä maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi.

Autamme asiakkaitamme tekemään maailmasta turvallisemman ja älykkäämmän

Meillä AddSecurella kutsumuksena on tehdä maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi. Turvaamalla IoT-yhteysratkaisut autamme asiakkaitamme pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta, turvaamaan elintärkeitä yhteiskunnallisia toimintoja ja edistämään liiketoimintaa.

Meillä on nykyään yli 50 000 asiakasta ja kumppania muun muassa turvallisuusalalla, pelastustoimessa, kiinteistöturvallisuuden ja -automaation alalla, digitaalisen hoidon parissa, rakennusalalla, logistiikka-alalla sekä julkisten palveluiden ja älykaupunkien parissa. Asiakkaamme turvaavat ihmishenkien ja liiketoiminnan kannalta kriittiset toimintonsa AddSecuren IoT-yhteysratkaisuilla.

Tarjoamme osaamistamme esineiden internetin, suojatun kriittisen viestinnän ja turvallisen datan parissa ratkaisuina Smart Alarms, Smart Care, Smart Rescue, Smart Surveillance, Smart Transport ja kehittyvä teknologia-alue Smart Grids.

Lue lisää suojatuista IoT-ratkaisuistamme

Toimitamme suojattuja esineiden internetin päästä päähän -ratkaisuja, jotka ovat luotettavia, helppoja asentaa ja täysin asiakkaan hallittavissa. Ne auttavat suojaamaan omaisuutta, suojelemaan ihmishenkiä, parantamaan tehokkuutta ja tuottavuutta sekä lisäämään kilpailukykyä. Ratkaisuiden suojaustaso on korkea. Ne toimivat pitkälle tulevaisuuteen ja perustuvat uusimpiin ja parhaiten suojattuihin tekniikoihin.

Meillä on kattava tarjonta. Käytettävissä olevat ratkaisut voivat vaihdella sijainnin mukaan. Katso lisätietoja paikalliselta verkkosivustoltasi.

Turvallisia ja luotettavia siirtosignaalien valvontaratkaisuja (TSM) hälytysjärjestelmien ja hälytyskeskusten (ARC) välille ihmishenkien, kotien, yritysten ja omaisuuden suojaamiseksi.

Turvallista kotona asumista senioreille. Kokonaisvaltainen tarjonta sisältää muun muassa turvalaitteiden toimituksen ja asennuksen sekä hälytysten valvonnan ja hallinnan.

Kasvava teknologia-alueemme Smart Grids mahdollistaa suojatun kriittisen viestinnän, valvotun ja turvallisen tiedonsiirron, joka perustuu standardoituihin protokolliin, sekä reaaliaikaisen verkkoanalyysin.

Innovatiivisia, elämän kannalta kriittisiä vasteratkaisuja sen varmistamiseksi, että organisaatiot, kriisiryhmät ja pelastuslaitokset voivat ehkäistä yleisiä ja henkilökohtaisia hätätilanteita ja reagoida niihin nopeasti.

Videovalvonnan tietoturvaratkaisuja omaisuuden suojaamiseksi ja liiketoimintaa vahingoittavien tapausten estämiseksi. Video-as-a-Service -ratkaisuihin kuuluu tekoälyn mahdollistamia kauko-ohjattavia videovalvontaratkaisuja ja reagointiratkaisuja häiriötilanteisiin.

Dataan perustuvaa analytiikkaa käyttäviä kaluston- ja liikenteenhallintajärjestelmiä, joiden avulla kuljetusyritykset voivat optimoida toimintansa ja alentaa kustannuksiaan.

IoT-yhteys, jossa painotetaan kriittisen viestinnän ja tietojen suojaamista, on tärkein yhteinen tekijä kaikessa tarjonnassamme.

Pohjoismaat, Eurooppa ja muu maailma

AddSecure on nopeasti kasvava yritys. Kotimarkkinamme ovat Pohjoismaat, mutta jatkuvan kasvun tavoitteemme on vienyt meidät myös kaikkialle Eurooppaan. Työllistämme tällä hetkellä yli 1000 eri kansallisuuksien edustajaa. Päätoimipaikkamme on Ruotsissa, mutta meillä on alueellisia toimistoja ja jälleenmyyjiä eri puolilla Eurooppaa.

Historiaa

AddSecure on kehittänyt ja markkinoinut turvallisia kriittisen viestinnän ratkaisuja 1970-luvun alusta lähtien. Juuremme ovat Pohjoismaiden suurimmissa televiestintä- ja turvallisuusalan yrityksissä. Ainutlaatuinen tietämyksemme ja osaamisemme kattavat langattomat hälytysviestintä- ja turvallisuusratkaisut. Olemme myös kehittäneet pilvipohjaisia ratkaisuja kriittiseen viestintään vuosituhannen vaihteesta asti. Olimme itse asiassa Pohjoismaiden ensimmäinen yritys, jonka mobiiliviestintään perustuvia hälytysratkaisuja pankit hyväksyivät.

Tästä taustasta on hyvä ammentaa. Nykyään turvaamme muutakin kuin hälytysviestintää. Innovointi ja oivaltava fuusioituminen Euroopan johtavien yritysten kanssa ovat auttaneet meitä ratkaisemaan haasteita esimerkiksi julkisen turvallisuuden, pelastuspalveluiden, rakennusten turvallisuuden ja automaation, digitaalisen hoidon, kuljetuksen ja logistiikan, rakentamisen ja energia- ja vesihuollon alalla sekä älykaupungeissa ja monilla muilla aloilla.

Tarjoamalla turvalliseen kriittiseen viestintään ja tietoturvaan keskittyviä IoT-yhteysratkaisuja olemme älykkään maailman tarpeiden keskiössä, jossa kaikki on yhteydessä kaikkeen. Matka on vasta aluillaan.

Katso video meistä

Turvaamalla IoT-yhteysratkaisut autamme asiakkaitamme pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta, turvaamaan elintärkeitä yhteiskunnallisia toimintoja ja edistämään liiketoimintaa. Katso lisää täältä!