Home / Hälytyksensiirtopalvelut

Hälytyksensiirtopalvelut

AddSecuren hälytyksensiirtosiirtopalvelut takaavat turvalliset yhteydet, joihin voit aina luottaa.

Toiminnan jatkuvuutta tukevat hälytyksensiirtopalvelut

Kriittiset hälytykset lähetetään muutamassa sekunnissa hälytyskeskukseen nopeaa käsittelyä varten. AddSecuren verkonvalvonta valvoo hälytysjärjestelmäsi ja valitun hälytyskeskuksen välistä yhteyttä ympäri vuorokauden ja varoittaa välittömästi yhteysvioista ja muista järjestelmän muutoksista. AddSecuren paloilmoituksen siirtopalvelu on sertifioitu voimassa olevien direktiivien, standardien ja vaatimusten mukaisesti.

AddSecuren hälytyksensiirtopalveluiden edut

Luotettava

Hälytyksensiirtomme on luotettavaa, ja varmistamme aina, että hälytykset siirtyvät perille oikealle vastaanottajalle. Palveluissamme huomioidaan aina myös vikasietoiset järjestelmät ja varajärjestelyt, jotka mahdollistavat hälytyksen siirtymisen, vaikka yksi osa järjestelmästä ei toimisi.

Nopea

Hälytyksensiirtomme tapahtuu mahdollisimman nopeasti, jotta vastaanottaja voi ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin välittömästi. Viiveiden minimoiminen on tärkeää, erityisesti hätätilanteissa tai turvallisuuden kannalta kriittisissä tilanteissa.

Turvallinen

Hälytyksensiirtomme on turvallista ja suojattua. Tietojen salaus, suojatut yhteydet ja muut tietoturvaominaisuudet ovat tärkeitä, jotta hälytystiedot eivät päädy vääriin käsiin tai tietomurron kohteeksi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää hälytyksensiirtopalveluista?

Yhteydenottolomake