Murtohälytys

Nopea ja luotettava hälytyksensiirto on ratkaisevan tärkeä kaikentyyppisissä murtohälyttimissä. AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut toimivat varmasti riippumatta siitä, suojaatko esimerkiksi kotia tai toimistoa.

Turvallinen murtohälytyksensiirto mobiiliverkon kautta

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut takaavat turvalliset yhteydet, joihon voit aina luottaa. Kriittiset hälytykset lähetetään muutamassa sekunnissa hälytyskeskukseen nopeaa käsittelyä varten.

AddSecuren verkonvalvonta valvoo hälytysjärjestelmäsi ja valitun hälytyskeskuksen välistä yhteyttä ympäri vuorokauden ja varoittaa välittömästi yhteysvioista ja muista järjestelmän muutoksista.

Yleiskatsaus ja parempi turvallisuus

Hälytyspalvelujemme lisäksi voimme turvata sinut ja asiakkaasi entistä paremmin lisäpalvelujemme avulla. Niillä saat lisää joustavuutta hälytysjärjestelmiesi ja vikailmoituksiesi seurantaan ja valvontaan. Palvelu mahdollistaa vianmäärityksen ja etähallinnan ulkoisiin järjestelmiin. Lue lisää AddSecuren AddView-palvelusta ja etäyhteyspalveluista alta.

Täysi hallinta

Tarjoamamme palvelut varmistavat, että kaikki on hallinnassasi, olipa suojattavana sitten koti, toimisto tai pankki.

Valvo viestintää säännöllisesti

Voit valvoa hälytysjärjestelmän ja valitun hälytyksen vastaanottajan välistä viestintää jatkuvasti ja varoittaa järjestelmämuutoksista välittömästi.

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 287 7700

  • 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

AddSecure AddView

Web-ja mobiilipohjainen AddView-palvelu auttaa käyttämään tietoja turvallisesti ja kätevästi, joten huomaat nopeasti, toimivatko järjestelmäsi oikein. Saat kattavan yleiskatsauksen yrityksen kaikkien hälytysjärjestelmien toiminnasta.