Paikantava turvaranneke

Tämä paikantava turvaratkaisu auttaa takaamaan ikäihmisen turvallisuuden ja suojelemaan häntä, myös kun hän liikkuu kodin ulkopuolella. Ratkaisu sopii etenkin muistisairaille, sillä siihen sisältyy paikantava turvaranneke (ns. turvakello).

Paikantava turvapalvelu ikoni

Mikä on paikantava turvaranneke?

Kun haluat turvata ikäihmisen omatoimisen elämän ja varmistaa hänen turvallisuutensa myös kodin ulkopuolella, sijainnin paikantava turvaranneke on erinomainen ratkaisu. Eksymiseen taipuvaisille ihmisille, kuten muistisairaille, turvaranneke on tärkeä apuväline. Turvaranneketta voi käyttää sekä eksyneen henkilön paikantamiseen että kaksisuuntaisten puheluiden soittamiseen. Rannekello ja turvapuhelin yhdistyvät GPS-turvarannekkeessa, jonka avulla käyttäjä voidaan paikantaa parhaimmillaan muutaman metrin tarkkuudella. Laitteessa on tehokas kaiutin ja mikrofoni turvapuhelinkeskukseen soittamista varten. Turvarannekkeessa on myös puhelutoiminnot, joiden avulla käyttäjä voi soittaa läheisilleen. Ranneke sopii erityisesti aktiivisille ikäihmisille tai henkilöille, joilla on dementia tai Alzheimerin tauti.

Paikantavan turvarannekkeen ominaisuudet

GPS-paikannusjärjestelmä

Voit tarkistaa käyttäjän sijainnin älylaitteellasi soittamalla turvakelloon tai käyttämällä GPS-paikannusjärjestelmää.

Teknologian käyttöönotto ikäihmisellä

Hälytystoiminto

Käyttäjä voi ottaa yhteyttä sinuun tai päivystävään turvapuhelinkeskukseen hälytystoiminnon avulla.

Apua tarjolla vuorokauden ympäri

Huolehdimme asiakkaistamme ympäri vuorokauden. Kokeneet hoitoalan ammattilaisemme vastaavat hälytyksiin ja tarjoavat apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Jatkuvaa huolenpitoa ammattilaisilta

Turvapuhelinkeskus on ikäihmisiä ja erityisryhmiin kuuluvia henkilöitä palveleva keskus, joka tarjoaa apua ympäri vuorokauden. Jos käyttäjä tekee hälytyksen, hän saa välittömän yhteyden hoitoalan ammattilaiseen, joka arvioi tilanteen ja hälyttää paikalle tarvittavan avun ja tuen. Turvapuhelinkeskuksemme palvelee Suomessa jo yli 200 kuntaa sekä lukuisia yksityisasiakkaita.

turvapuhelimen valinta päivystäjä

Paikantava turvaranneke lyhyesti

  • Paikantava turvaranneke (turvakello) on suunniteltu turvaamaan käyttäjän liikkuminen sekä kotona että ulkona.

  • AddSecuren turvapuhelinkeskus palvelee ympäri vuorokauden ja paikantaa käyttäjän sijainnin aina tarvittaessa.

  • Turvaranneke on roisketiivis, ja sen kanssa voi käydä suihkussa, mutta emme suosittele rannekkeen upottamista veteen tai saunomista sen kanssa.

  • GPS-paikannuksen tarkkuus vaihtelee muutamasta metristä muutamaan sataan metriin GPS-signaalin voimakkuudesta riippuen.

  • Paikannuksen lisäksi rannekkeessa on kaksisuuntainen puheyhteys, ja sitä voi käyttää puhelimena.

Teknologian käyttöönotto ikäihmisellä
Haluaisitko lisätietoa?

Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu asiantuntijoidemme avulla.

Keskustele myynnin kanssa

Käyttäjän kommentti

Olen erittäin tyytyväinen palveluun, useat vaikeatkin tapahtumat on mallikkaasti hoidettu. Työntekijät ovat erittäin ammattitaitoisia. Palvelu antaa sekä itselleni että omaisilleni turvallisuuden tunteen. Olen 90-vuotias, yksin asuva mies.

Tutustu laitteisiin

Ihmisille, jotka haluavat liikkua itsenäisesti ja turvallisesti.

Lisänä maksuttomat puhelut.

Ihmisille, joilla on muistisairaus tai taipumus eksyä. Hälyttää, kun käyttäjä siirtyy ennalta määritetyn alueen ulkopuolelle.

Tässä mallissa on lisänä hyvinvoinnin seuranta.

Teknologian käyttöönotto ikäihmisellä
Haluaisitko lisätietoa?

Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu asiantuntijoidemme avulla.

Keskustele myynnin kanssa

Laitilan kunnassa AddSecuren turvapuhelinpalvelusta on valtava apu vanhuksen itsensä lisäksi myös kotihoidon työntekijöille ja omaisille. – Se on meille aivan ehdoton asia, että asiakas saa aina oikeasti vastauksen koulutetulta asiantuntijalta, vaikka kyseessä olisi vikasoittokin.

Mari Pilpola

Kotihoidon johtaja, Laitilan kunta