Turvapuhelinpalvelut

Tarjoamme luotettavaa ja asiantuntevaa apua hyvinvointialueille ja yksityisille hoivakodeille. Turvapuhelinpalvelut parantavat kotona asuvien ikäihmisten turvallisuutta. Palveluun sisältyy esimerkiksi turvalaitteiden toimitus ja asennus, ympäri vuorokauden päivystävä turvapuhelinkeskus sekä auttamispalvelut sopimuksen mukaan. Palvelu on räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin.

Turvapuhelinpalvelut tuovat mielenrauhaa ikäihmisille ja heidän läheisilleen

Autamme senioreja elämään itsenäisesti kotona. Turvallisuuden tunnetta parantaa tieto siitä, että hoito ja muu apu ovat aina lähellä. Turvapuhelinpalvelumme yhdistävät inhimillisen hoidon sekä luotettavan ja turvallisen tekniikan. Autamme hyvinvointialueita, kuntia ja omaisia tukemaan läheisiä ikäihmisiä ja muistisairaita, jotta heistä voidaan pitää huolta reaaliaikaisesti.

Turvapuhelinpalvelu kotiin

Tämä palvelu tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta kotona liikkumiseen. Se sisältää turvapuhelimen, joka on yhdistetty AddSecuren ympäri vuorokauden palvelevaan turvapuhelinkeskukseen.

Turvaa ja varmuutta jokapäiväiseen elämään

Turvapuhelimella voi hälyttää apua, jos kotona on sattunut jotakin tai olo tuntuu huonolta. Turvapuhelinkeskukseen saa helposti yhteyden hälytyspainikkeella, joka kulkee mukana ranteessa tai kaulassa. Hälytysnappia painamalla laite avaa kaksisuuntaisen puheyhteyden turvapuhelinpäivystäjän kanssa. Hälytykseen vastaa aina kokenut hoitoalan ammattilainen, joka arvioi tilanteen ja lähettää tarvittaessa apua. Päivystämme ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Laitilan kunnassa AddSecuren turvapuhelinpalvelusta on valtava apu vanhuksen itsensä lisäksi myös kotihoidon työntekijöille ja omaisille. – Se on meille aivan ehdoton asia, että asiakas saa aina oikeasti vastauksen koulutetulta asiantuntijalta, vaikka kyseessä olisi vikasoittokin.

Mari Pilpola

Kotihoidon johtaja, Laitilan kunta

Älykkäät ja joustavat turvapuhelinpalvelut kunnille ja hyvinvointialueille

200 kuntaa

Autamme yli 200 kuntaa huolehtimaan kotona asuvista senioreistaan

Yli miljoona hälytystä

Kokeneet sote-alan päivystäjämme vastasivat yli miljoonaan hälytykseen vuonna 2022

40 000 loppukäyttäjää

Yli 40 000 laitteiden käyttäjää ympäri Suomen

Räätälöity palvelu

Voit valita kokonaisvaltaisen palvelun tai vain osan siitä

Turvapuhelinkeskus 24/7

Turvapuhelinkeskuksemme koulutetut sote-alan ammattilaiset vastaavat hälytyksiin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Paikantava turvapalvelu

Paikantava turvapalvelu

Tämä paikantava turvaratkaisu auttaa takaamaan ikäihmisen turvallisuuden myös kun hän liikkuu kodin ulkopuolella. Ratkaisu sopii etenkin muistisairaille, sillä siihen sisältyy paikantava turvaranneke.

Tukea aktiiviseen elämään kodin ulkopuolella

Kun haluat turvata läheisesi omatoimisen elämän ja varmistaa hänen turvallisuutensa myös kodin ulkopuolella, sijainnin paikantava turvaranneke on erinomainen ratkaisu. Eksymiseen taipuvaisille ihmisille, kuten muistisairaille, turvaranneke on tärkeä apuväline. Turvaranneketta voi käyttää sekä eksyneen henkilön paikantamiseen että kaksisuuntaisten puheluiden soittamiseen.

Teknologian käyttöönotto ikäihmisellä
Keskustele myynnin kanssa

Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu asiantuntijoidemme avulla.

Keskustele myynnin kanssa
Turvapuhelinkeskus päivystäjä

Turvapuhelinkeskus

AddSecuren turvapuhelinkeskuksessa päivystävät kokeneet hoitoalan ammattilaisemme, jotka vastaavat hälytyksiin ja tarjoavat apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää

Turvapuhelinpalveluiden asiakaspalvelu

Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Räätälöidyt palvelut tarpeen mukaan

Tarjoamme turvapuhelinpalvelut tarpeesi mukaan. Voit hankkia meiltä kokonaisvaltaisen palvelun, johon kuuluvat sekä laitteet, turvapuhelinkeskuksen palvelut sekä auttajatoiminta. Tai halutessasi voimme tarjota esimerkiksi pelkkää ylivuotopalvelua tai turvapuhelinkeskuksen hälytysjärjestelmän.

Ota yhteyttä myyntiin

Älykkäiden turvapuhelinpalveluiden opas kunnille

Suunnitellaanko kunnassasi turvapuhelinpalveluiden ostoa? Kaipaatko apua niiden hankintaan? Jos vastauksesi on kyllä, lue tekemämme Älykkäiden turvapuhelinpalveluiden opas kunnille. Lukeminen ei vaadi kirjautumista.

Tutustu oppaaseen
Tilaa uutiskirje

Tilaa terveydenhoidon ammattilaisille sekä päättäjille suunnattu uutiskirje! Uutiskirje ilmestyy kerran kuussa, ja se sisältää ajankohtaista tietoa ikääntyneiden hoidosta sekä AddSecuren turvapuhelinpalveluista.

Tilaa uutiskirje