Home / IoT Connectivity / AddSecure Link

IoT-yhteysalusta, Link

Luotettava ja joustava IoT-yhteysratkaisu, jota voit hallita itse. Soveltuu useiden laitteiden turvalliseen ja helppoon yhteen liittämiseen ja hallinnoimiseen. Skaalautuu tarvittaessa.

Yhdistä suuri määrä laitteita

AddSecure Link on data- ja VPN-yhteysratkaisu suurille asiakkaille ja IoT-järjestelmäintegraattoreille. Järjestelmällä luot turvallisen ja yksityisen pilven. Alustalla pystyt myös hallitsemaan SIM-kortteja 2G-, 3G-, 4G-, Narrow Band ja LTE-M-peittoalueella useiden operaattorien tuella kaikkialla Euroopassa sekä suurten operaattorien kanssa Euroopan ulkopuolella maailmanlaajuisen kattavuuden saavuttamiseksi. Link tarjoaa täydellisen viestintäinfrastruktuurin SIM-korteille, etäkäyttöön ja Secure Critical Communications -valvonnan asennuksiin kaikentyyppisissä ympäristöissä.

Helppo hallita

Korkean tason automaatio tuo monimutkaisen IP-teknologian kaikkien saataville.

Täysi hallittavuus

Tarjoaa nopean ja selkeän yleiskatsauksen kaikista yhteyksistä sekä yhdistetyistä laitteista.

Skaalautuva

Skaalaa verkkoja, kun tarpeet muuttuvat.

Turvalliset yhteydet

Näkymätön, ei tietovuotoja.

Tehokas ja ympäristöystävällinen

Niin helppo käyttää, että se tulee oikeasti käyttöön ja kohdekäynnit jäävät historiaan.

AddSecure Link on kehitetty asiakkaille tai sovellustoimittajille, joilla on asiakkaita, jotka tarvitsevat tehokasta, turvallista ja vankkaa viestintää erillään olevien laitteiden ja tilojen välillä, ja jotka eivät halua hallita suojatun viestinnän takana olevaa monimutkaista tekniikkaa.

Tyypillisimmät käyttäjät:

  •  Käyttöpäälliköt, joilla on useita valvottavia tiloja
  •  Kiinteistöpäälliköt, joiden kiinteistöt ovat maantieteellisesti laajalti levittäytyneet
  • Huoltohenkilöstö, jonka täytyy kontrolloida, säätää ja valvoa sähköä, viestintää, kiinteistönhuoltoa, vesihuoltoa sekä jätevesiä

Käyttö on helppoa

1. Määritä yksityinen verkkosi (VPN) muutamassa minuutissa, jopa ilman IP-taitoja ja -tietoja.

2. Tilaa ja aktivoi SIM-kortteja verkkoportaalin kautta.

3. Jaa käyttöoikeudet ja varmenteet verkkoportaalista.

Link Secure SIM

Linkin Secure SIM -kortit on yhdistetty verkkoon (IP, VPN, katso alla) AddSecure Link -palvelussa. Mobiililiittymä toimii 2G-, 3G-, 4G- ja NB-IoT-verkoissa lähes kaikkien operaattoreiden kanssa Euroopassa ja suurten operaattoreiden kanssa Euroopan ulkopuolella maailmanlaajuisen kattavuuden saavuttamiseksi.

Secure SIM käyttää AddSecure Linkin tukiaseman nimeä (APN), joka erottaa liikenteen muusta mobiilidataliikenteestä. Se ohjaa kaiken liikenteen AddSecuren yhdyskäytävään, joka määrittää automaattisesti kiinteät IP-osoitteet ja varmistaa, että kaikki tiedot päätyvät automaattisesti oikeaan linkkiverkkoon. Matkaviestinverkon liikenne on aina turvallista, koska se on salattu – tavallisesti AES256-salauksella 4G-verkossa.

Yksityiset verkot

Yksi IoT-ratkaisun luomisen haasteista on turvallisuus. Turvallisuuden lisääminen jälkikäteen voi usein osoittautua hyvinkin vaikeaksi. AddSecure Linkin avulla on helppo alusta alkaen luoda kokonainen yksityinen verkko (VPN), joka kattaa kaikki laitteet ja järjestelmät, joiden on tarkoitus kommunikoida. Verkko on täysin eristetty muusta Internet-liikenteestä ja se on suljettu luvattomilta käyttäjiltä ja laitteilta. Useita yksityisiä verkkoja voidaan luoda ja hallita kumppanin eri loppuasiakkaiden erottamiseksi tai erityyppisten liikenteen ja järjestelmien erottamiseksi.

Link Manager -portaali

Link Manager -portaalissa on käytettävissä kaikki verkon ja yhteyksien luomiseen ja hallintaan tarvittavat työkalut. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja selkeästi ohjattu. Liittymä on pitkälti automatisoitu, mikä puolestaan vähentää inhimillisten virheiden riskiä ja lisää siten käyttöön otettujen ratkaisujen turvallisuutta

  • Helppo hallita – saat täydellisen yleiskuvan yhteyksistä, SIM-korteista ja datapaketeista. Voit tilata uusia SIM-kortteja sekä aloittaa, vaihtaa ja peruuttaa tilaukset muutamalla hiiren napsautuksella.
  • Helppo hallita – yksi työkalu SIM-korteille, dataliikenteen hallintaan ja verkonhallintaan. Näkymä on kattavampi kuin useimmissa SIM-hallintatyökaluissa.
  • Täysi hallinta – Link Manager tarjoaa sinulle mahdollisuuden seurata kustannuksia ja datamääriä. Kiinteän datarajan asettaminen laitteeseen on helppoa, jonka vuoksi pystyt hallitsemaan kustannuksia ilman yllätyksiä.
  • Skaalautuva – Voit muodostaa verkkoja ja yhteyksiä, tilata uusia SIM-kortteja ja VPN-varmenteita. Kaikki nämä ovat helposti kätesi ulottuvilla.

IoT-yhteysalusta, Link

Yhden IoT-laitteen yhdistäminen ja hallinta Internetin kautta on nykyään melko yksinkertaista. Yhdistettyjen laitteiden määrä on kuitenkin kasvanut, jolloin IoT näyttäytyy yrityksille yhä monimutkaisempana. IoT:stä on tullut kriittinen osa liiketoimintaa, jolloin myös tarve turvallisille ja luotettaville yhteyksille on kasvanut. Useiden laitteiden yhdistäminen ja hallinta on haastavaa ilman oikeita työkaluja. Turvallisuuden varmistaminen lisää haastavuutta entisestään. AddSecure Link -alusta tarjoaa turvallisen IoT-yhteyden ja helppokäyttöisyyden käyttäjäystävällisen laite- ja yhteyshallinnan avulla.

Link on luotettava ja joustava mobiili- ja VPN-yhteysratkaisu asiakkaille ja IoT-järjestelmäintegraattoreille, joilla on tarve yhdistää useampi laite turvallisesti ja helposti. Link tarjoaa täydellisen infrastruktuurin SIM-korttien, dataliikenteen, etäkäytön sekä kulunvalvonnan hallintaan ja valvontaan joko verkko- tai sovelluspohjaisen käyttöliittymän kautta. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja hyödyntää korkean tason automatisointia, mikä rajoittaa inhimillisten virheiden riskiä ja lisää siten turvallisuutta käyttötilanteissa.

Linkkiä käyttävät asiakkaat, jotka tarvitsevat tehokasta, turvallista ja varmaa viestintää laitteidensa välillä, ja jotka eivät halua tai pysty hallitsemaan suojatun viestinnän takana olevaa monimutkaista tekniikkaa. Viestintä on täysin eristetty muusta Internet-liikenteestä ja suljettu luvattomilta käyttäjiltä ja laitteilta. Useita yksityisiä verkkoja voidaan luoda ja hallita kumppanin eri loppuasiakkaiden erottamiseksi tai erityyppisten liikenteen ja järjestelmien erottamiseksi.

Haluatko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä