Teollisuus

AddSecure tarjoaa teollisuuden alalle älykkäitä talo- ja turvateknisiä ratkaisuja. Ratkaisujemme avulla on mahdollista ottaa haltuun laajojen tehdasalueiden turvallisuus sekä parantaa tietoturvaa ja kustannustehokkuutta entisestään.

Tutustu teollisuuden alalle soveltuviin talo- ja turvateknisiin ratkaisuihimme

Talo- ja turvatekniset ratkaisumme tarjoavat paljon mahdollisuuksia teollisuuden alalle. Ratkaisujemme avulla on mahdollista lisätä tietoturvallisuutta, parantaa kustannustehokkuutta sekä luoda lisää joustavuutta!

Älykkäät talo- ja turvatekniset ratkaisut teollisuudelle

Etä- ja hälytysyhteydet

Tarjoamme erilaisia etäyhteyksiä kulunvalvontaan, rakennusautomaatioihin sekä kameravalvontaan. Lisäksi tarjoamme erilaisia hälytysyhteyksiä, kuten lakisääteisiä paloilmoittimien hätäkeskusyhteyksiä sekä rikosilmoittimien vaatimia vartiointiliikeyhteyksiä.

Laajojen tehdasalueiden turvallisuuden haltuunotto

Hälytysratkaisumme tarjoavat mahdollisuuden paikallisen valvomon hälytykseen. Hälytyksen yhteydessä voidaan saada osoitteellista hälytystietoa, jolloin hälytys voidaan kohdentaa tarkasti oikeaan paikkaan laajalla tehdasalueella.

Palvelujen kahdennusmahdollisuudet

Kahdennetut hälytyksensiirtoyhteydet lisäävät turvallisuutta poikkeus- ja vikatilanteissa.

Teknologian käyttöönotto ikäihmisellä
Älykkäät talo- ja turvatekniset ratkaisut

Haluatko kuulla lisää talo- ja turvateknisistä ratkaisuistamme? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Älykkäiden talo- ja turvateknisten ratkaisujen edut teollisuuden alalle

Lisää tietoturvallisuutta

Kahdennetut linjavalvotut yhteydet varmistavat tietoturvallisen tiedonsiirron jokaisessa tilanteessa.

Parempaa kustannustehokkuutta

Yhdistämällä eri talo- ja turvatekniset järjestelmät sekä niihin liittyvät toimijat turvalliselle palvelualustalle voidaan säästää merkittävästi kustannuksissa.

Enemmän joustavuutta

Talo- ja turvateknisten ratkaisujen yhteydet ovat muutosjoustavia ja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin skaalautuvia.

        Tutustu teollisuuden alalle suunnattuihin ratkaisuihin

AddSecure Alerta yhdistää kiinteistön hallinnan eri toimijoiden järjestelmät yhdelle palvelualustalle. Kokonaisuutta voidaan hallita ja kehittää yhden käyttöliittymän kautta.

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut varmistavat luotettavasti ja turvallisesti hälytyksen siirtymisen hätäkeskuslaitokseen.

Valvomopalvelut ovat AddSecuren tuottama ja ylläpitämä palvelukokonaisuus, joka soveltuu mm. hyvinvointialueiden alueellisille pelastuslaitoksille,

AddSecure Alerta videovalvontapalvelun avulla voidaan erilaisten kameravalvontaratkaisujen tuottamat kuvat yhdistää yhteen paikkaan. Tällöin myös katseluoikeuksien hallinta sekä tallenteiden katsominen onnistuu yhdestä paikasta.