Home / Tietoa meistä / Tietosuoja

Tietosuoja

AddSecure Group AB, rek.nro 559210-7402, tai AddSecure Group AB:n tytäryhtiö, johon sinulla on asiakassuhde, on rekisterinpitäjä henkilötietojesi osalta. Kunnioitamme ja suojelemme yksityisyyttäsi. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun käsittelemme henkilötietojasi. Kaikki henkilötiedot käsitellään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) (”GDPR”) ja muut sovellettavat kansalliset tietosuojalait.

AddSecure Privacy Policy – English (master version)

AddSecure Integritetspolicy – Swedish (translation)

Personvernerklæring for AddSecure – Norwegian (translation)

AddSecuren Tietosuojakäytäntö – Finnish (translation)

Politique de confidentialité d’AddSecure – French (translation)

AddSecure Privacybeleid – Dutch (translation)

AddSecure Datenschutzrichtlinie – German (translation)

AddSecure Privatlivspolitik – Danish (translation)

Polityka prywatności firmy AddSecure – Polish (translation)

Tietosuojakäytäntö koskee AddSecure Group AB:ta ja soveltuvin osin sen tytäryhtiöitä, jotka on www.addsecure.com/about-us/data-protection/

 

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä selauskokemuksesi laadun parantamiseksi. Eväste on tietokoneelle tai mobiililaitteelle tallennettava tekstitiedosto. Evästekäytännössä selitetään, minkä tyyppisiä evästeitä käytämme, mitä tietoja keräämme evästeiden avulla, miten näitä tietoja käytetään ja miten evästeasetuksiasi hallitaan.

AddSecuren evästekäytäntö

 

Henkilötietojen käsittelysopimus

AddSecuren tarjonta saattaa sisältää erilaisia mobiilisovelluksiin perustuvia palveluita tai verkkopohjaisia palveluita. Kun AddSecure käsittelee henkilötietoja asiakkaidensa puolesta, AddSecuresta tulee henkilötietojen käsittelijä. AddSecuren vastuut henkilötietojen käsittelijänä on määritelty henkilötietojen käsittelysopimuksessa. Seuraavat henkilötietojen käsittelysopimukset ovat soveltuvin osin pääsopimuksen liitteitä.

Personal Data Processor Agreement – AddSecure AddView

Personal Data Processor Agreement – AddSecure Link Manager

Personal Data Processor Agreement – AddSecure Co-Driver Weboffice

Personal Data Processor Agreement – AddSecure Responder

Personal Data Processor Agreement – AddSecure Smart Rescue My Position

Personal Data Processor Agreement – AddSecure Smart Rescue Safe Alarm and AddSecure Smart Rescue Safe Central

Personal Data Processor Agreement – AddSecure TeleCall and AddSecure TeleCall Cloud

 

Tietosuojavastaava

Jos sinulla on kysyttävää AddSecuren henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä tietosuojatiimiimme osoitteessa

AddSecure Group AB
Telefonvägen 26
SE-126 26 Hägersten, Sweden
www.addsecure.com
[email protected]

AddSecure Corporate DPO – Tomas Norderstål, tomas.norderstal[at]addsecure.com