Home / Smart Alarms™ / Fire Alarm Services

Palohälytys

Toimiva palohälytys on ensiarvoisen tärkeä, kun kyseessä on ihmishenkien tai omaisuuden turvaaminen. AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut varmistavat luotettavasti, että hälytys ohjautuu ajoissa oikeaan hälytyskeskukseen.

Luotettavat ja nopeat palohälytyssiirrot

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut takaavat turvalliset yhteydet, joihin voit aina luottaa. Kriittiset hälytykset lähetetään muutamassa sekunnissa hälytyskeskukseen nopeaa käsittelyä varten.

AddSecuren verkonvalvonta valvoo hälytysjärjestelmäsi ja valitun hälytyskeskuksen välistä yhteyttä ympäri vuorokauden ja varoittaa välittömästi yhteysvioista ja muista järjestelmän muutoksista.

AddSecuren palohälytysiirtopalvelut on sertifioitu voimassa olevien direktiivien, standardien ja vaatimusten mukaisesti.

Yleiskatsaus ja parempi turvallisuus

Hälytyspalvelujemme lisäksi voimme turvata sinut ja asiakkaasi entistä paremmin lisäpalvelujemme avulla. Niillä saat lisää joustavuutta hälytysjärjestelmiesi ja vikailmoituksiesi seurantaan ja valvontaan. Palvelu mahdollistaa vianmäärityksen ja etähallinnan ulkoisiin järjestelmiin. Lue lisää tarjoamistamme lisäpalveluista alta.

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 287 7700

  • 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Sertifioidut palvelut voimassaolevien direktiivien mukaisesti

Hälytyksensiirtopalvelumme ovat nykyisten direktiivien, standardien ja vaatimusten mukaisesti sertifioituja.

Hyvä yleiskuva ja parempi turvallisuus

Lisäpalvelumme parantavat sinun ja asiakkaittesi turvallisuutta.

AddSecure AddView

Web-ja mobiilipohjainen AddView-palvelu auttaa käyttämään tietoja turvallisesti ja kätevästi, joten huomaat nopeasti, toimivatko järjestelmäsi oikein. Saat kattavan yleiskatsauksen yrityksen kaikkien hälytysjärjestelmien toiminnasta.