Home / Kuljetus ja logistiikka

Kuljetus ja logistiikka

Tarjoamme todelliseen dataan perustuvia kaluston- ja liikenteenhallintajärjestelmiä. Niiden avulla kuljetusyritykset voivat optimoida toimintaansa ja alentaa kustannuksiaan.

Liiketoiminnan edistäminen

Edistä liiketoimintaasi verkkoon yhdistetyn ajoneuvoteknologian, dataan perustuvan älyn ja analytiikan avulla. Autamme sinua hyödyntämään keskeisiä operatiivisia tietoja reaaliajassa, jotta voit vastata kuljetuspalvelujen ostajien, maailmanlaajuisen verkkokaupan ja kestävän kehityksen kasvaneisiin vaatimuksiin.

Seuraa ajoneuvojasi reaaliajassa, helpota johtamista ja hallintoa sekä vähennä polttoaineen kulutusta (Ekoajo)

Auta kuljettajiasi loytämään oikea reitti määränpäähän. Seuraa kuljetuksia ja yksinkertaista viestintää kuljettajien ja toimiston välillä

Kuljetusten digitaalinen hallinta, lämpötilan seuranta sekä kuljetusraportointi.

Joustava, itsenäinen ratkaisu sisältäen muunmuassa paikannuksen, geofencing toiminnot sekä perävaunujen automaattisen linkittämisen vetoautoon sovelluksissa.

AddSecure Econen - säästä aikaa ja rahaa ja tehosta kuljetusyrityksen operatiivista toimintaa

Seuraa sitä, mitä ei ole aiemmin seurattu. GSM- tai GPS-laitteistoa ei enää tarvita

Kokenut tiimimme auttaa onnistumaan kalustonhallintaprojekteissasi

Valitse sopiva ratkaisu asiantuntijoidemme avulla.

Ota yhteyttä

Varaa esittely

Älykkäät, joustavat ja skaalautuvat IoT-yhteysratkaisut

Smart Transport -ratkaisumme sisältävät turvallisia IoT-yhteysalustoja, ohjelmistosovelluksia ja tarpeiden mukaan räätälöitäviä palveluita. Toimitamme joustavia ja skaalautuvia ratkaisuja koko kuljetusprosessia varten. Voit kerätä, koostaa ja täydentää kuljetus- ja logistiikkatietoja automaattisesti ja parantaa kannattavuutta ja toiminnan tehokkuutta sekä tarjota laadukasta asiakaspalvelua. Koko logistiikkaketjun tehostamiseksi autamme sinua maksimoimaan tarkkuuden, ennustettavuuden, läpinäkyvyyden ja tarjonnan suunnittelun minimoiden samalla kustannukset ja päästötasot.

Asiantuntemuksemme

Smart Transport käyttää verkkoyhteyksillä varustettua ja dataan perustuvaa äly- ja analytiikkateknologiaa. Sen avulla asiakkaamme voivat optimoida toimintaansa ja alentaa kustannuksiaan ohjelmisto- ja pilviratkaisujen kautta.

Suojatun IoT-tiedonsiirron ja turvallisen datan merkitys

Suojatut IoT-yhteysratkaisut ovat olennaisen tärkeitä kuljetus- ja logistiikka-asiakkaidemme kriittiselle liiketoiminnalle. Ne auttavat ohjaamaan liiketoimintaa fiksulla, turvallisella ja kestävällä tavalla.