Home / Smart Alarms™

Smart Alarms™

Tarjoamme IoT-pohjaisia älykkään kiinteistön ratkaisuja, hälytyksensiirtopalveluita sekä turvapuhelinpalveluita kotona asuvien ikäihmisten turvaksi.

Parempaa kiinteistön hallintaa ja tulevaisuuden hoivaa ikäihmisille

Ratkaisuissamme yhdistyvät älykkäät kiinteistön ja hoivan palvelut. Älykkään kiinteistön hallinta- ja valvontaratkaisuilla turvaamme organisaatioiden liiketoiminnan sekä parannamme kustannustehokkuutta.  Palveluihimme kuuluvat myös hälytyksensiirrot, kuten lakisääteiset paloilmoituksensiirrot. Älykästä hoivaa toteutamme mahdollistamalla senioreiden itsenäisen asumisen kotona turvapuhelinpalvelujemme avulla. Ratkaisumme yhdistävät inhimillisen hoidon sekä luotettavan ja turvallisen tekniikan.

Ratkaisumme

Turvaa liiketoimintasi jatkuvuus älykkään kiinteistön ratkaisuillamme. Palveluistamme löydät ratkaisuja kiinteistön hallintaan ja valvontaan, videovalvontaan sekä valvomopalveluihin. Tarjoamme myös asiantuntijapalveluita.

Keskitä eri talo- ja turvatekniikkajärjestelmät yhteen hallintaratkaisuun, johon voi valita joustavasti ja turvallisesti sopivimmat järjestelmät sekä kumppanit.

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut takaavat turvalliset yhteydet, joihin voit aina luottaa. Palveluihimme kuuluvat myös lakisääteiset paloilmoituksensiirrot.

Älykkäät ja joustavat turvapuhelinpalvelut kunnille ja hyvinvointialueille auttavat senioreita elämään itsenäisesti kotona.

Tietoa turvapuhelinpalveluista kuluttajille löydät erillisestä verkkokaupastamme.

Teknologian käyttöönotto ikäihmisellä
Keskustele myynnin kanssa

Haluatko tietää lisää älykkään kiinteistön ratkaisuistamme? Ota meihin yhteyttä!

Keskustele myynnin kanssa

Laitilan kunnassa AddSecuren turvapuhelinpalvelusta on valtava apu vanhuksen itsensä lisäksi myös kotihoidon työntekijöille ja omaisille. – Se on meille aivan ehdoton asia, että asiakas saa aina oikeasti vastauksen koulutetulta asiantuntijalta, vaikka kyseessä olisi vikasoittokin.

Mari Pilpola

Kotihoidon johtaja, Laitilan kunta

Keskustele myynnin kanssa

Onko sinulla kysyttävää turvapuhelinpalveluista? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Suojatut, luotettavat ja testatut IoT-yhteysratkaisut

Smart Alarms -ratkaisumme sisältävät suojattuja IoT-yhteysalustoja, ohjelmistoja ja palveluita, jotka on räätälöity tarpeitasi varten. Voit suojata ihmishenkiä, koteja, yrityksiä ja omaisuutta luotettavilla ja turvallisilla valvottuun hälytysten siirtoon tarkoitetuilla IoT-ratkaisuilla, jotka varmistavat selkeän viestintäketjun tapahtumasta vasteeseen. Palvelujamme valvotaan ympäri vuorokauden ja kaikkina viikonpäivinä. Ratkaisujemme avulla saat parhaan suojauksen, varmistat yhteensopivuuden ja otat käyttöön parhaat käytännöt.

Suojatun IoT-tiedonsiirron ja turvallisen datan merkitys

Suojatut IoT-yhteysratkaisut ovat olennaisen tärkeitä hälytysasiakkaidemme elintärkeiden toimintojen ja kriittisen liiketoiminnan kannalta. Ne auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta ja tärkeitä julkisia palveluja sekä ohjaamaan liiketoimintaa.