Smart Alarms™

Erilaiset hälytysjärjestelmät ovat tärkeässä roolissa turvallisempaa ja älykkäämpää yhteiskuntaa rakennettaessa. Järjestelmät kuitenkin tarvitsevat toimiakseen luotettavat yhteydet. Hälytyksensiirtoratkaisumme varmistavat, että hälytykset tavoittavat aina juuri oikeat vastaanottajat.

Palohälytyksen sattuessa vastaanottajan on aina saatava siitä tieto, ja yhteyksien toimivuutta on valvottava vuorokauden ympäri.

Suojaa omaisuutesi luvattomalta käytöltä vuorokauden ympäri valvottujen hälytysten ja pikailmoitusten avulla.

Suojaa hissihälytykset vuorokauden ympäri valvottujen hälytyspalveluiden ja puheyhteyden avulla.

Valvo ja etähallitse laitteita samalla, kun pienennät kustannuksia ja säästät aikaa.

Suojatut, luotettavat ja testatut ratkaisut

Smart Alarms -ratkaisut auttavat suojaamaan ihmisiä, koteja, yrityksiä ja omaisuutta. Tarjoamme luotettavat varmennetut hälytyksensiirtoratkaisut, joiden avulla apu saadaan aina paikalle. Palvelujamme valvotaan ympäri vuorokauden, ja ne täyttävät vaadittavat standardit sekä takaavat turvalliset yhteydet.

Alerta-palvelut siirtyivät osaksi AddSecurea 1.4.2021

AddSecure Oy on ostanut Telian Alerta-hälytyksensiirtopalvelut ja niihin liittyvät lisäpalvelut. Liiketoiminta siirtyi AddSecurelle 1. huhtikuuta 2021 alkaen. Lue lisää.

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 287 7700

  • 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Miksi viestinnän ja tiedon suojaaminen on tärkeää?

AddView-palvelu ratkaisi norjalaiskunnan ongelmat