Smart Alarms™

Smart Alarms tarjoaa turvallisia ja luotettavia hälytyksensiirtoratkaisuja hälytysjärjestelmien ja hälytyskeskusten välille ihmishenkien, kotien, yritysten ja omaisuuden suojaamiseksi. Tarjontaamme kuuluu myös ratkaisut toimitilojen keskitettyyn valvontaan ja hallintaan.

Varmista, että hälytys menee turvallisesti oikealle vastaanottajalle – joka kerta!

Jokaisessa hälytysjärjestelmässä tarvitaan suojattua ja valvottua viestintää. Se on osa turvallisempaa ja älykkäämpää yhteiskuntaa. Smart Alarms -ratkaisumme varmistavat, että hälytykset saavuttavat turvallisesti oikeat vastaanottajat – joka kerta.

AddSecure Alerta – toimitilojen tekninen valvonta ja etähallinta

Alerta-ratkaisut mahdollistavat toimitilojen teknisen valvonnan ja etähallinnan sujuvasti ja luotettavasti. Alerta-palvelun avulla voit yhdistää eri valvontajärjestelmien hallinnan yhteen käyttöliittymään. Lue lisää Alerta-palveluista.

Palohälytyksen sattuessa vastaanottajan on aina saatava siitä tieto, ja yhteyksien toimivuutta on valvottava vuorokauden ympäri.

Suojaa omaisuutesi luvattomalta käytöltä vuorokauden ympäri valvottujen hälytysten ja pikailmoitusten avulla.

Hissihälytykset vuorokauden ympäri valvottujen hälytyspalveluiden ja puheyhteyden avulla.

Valvo ja etähallitse laitteita samalla, kun pienennät kustannuksia ja säästät aikaa.

Toimitilojen tekninen valvonta ja etähallinta.

Keskustele myynnin kanssa

Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu asiantuntijoidemme avulla.

Suojatut, luotettavat ja testatut IoT-yhteysratkaisut

Smart Alarms -ratkaisumme sisältävät suojattuja IoT-yhteysalustoja, ohjelmistoja ja palveluita, jotka on räätälöity tarpeitasi varten. Voit suojata ihmishenkiä, koteja, yrityksiä ja omaisuutta luotettavilla ja turvallisilla valvottuun hälytysten siirtoon tarkoitetuilla IoT-ratkaisuilla, jotka varmistavat selkeän viestintäketjun tapahtumasta vasteeseen. Palvelujamme valvotaan ympäri vuorokauden ja kaikkina viikonpäivinä. Ratkaisujemme avulla saat parhaan suojauksen, varmistat yhteensopivuuden ja otat käyttöön parhaat käytännöt.

Asiantuntemuksemme

Smart Alarms tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa hälytysten siirtosignaalien valvontaa, joka täyttää korkeimman tason turvallisuusvaatimukset.

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 287 7700

  • 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Suojatun IoT-tiedonsiirron ja turvallisen datan merkitys

Suojatut IoT-yhteysratkaisut ovat olennaisen tärkeitä hälytysasiakkaidemme elintärkeiden toimintojen ja kriittisen liiketoiminnan kannalta. Ne auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta ja tärkeitä julkisia palveluja sekä ohjaamaan liiketoimintaa.

Hälytyksensiirto luotettavana palveluna "yhden luukun taktiikalla”

Turvakolmio valitsi AddSecuren.