Home / Tietoa meistä

Tietoa meistä

Olemme yksi Euroopan johtavista ensiluokkaisten tietoturvan ja kriittisen viestinnän ratkaisujen toimittajista.

Suojaamme tietoja ja kriittistä viestintää verkottuneessa maailmassa

Maailma verkottuu entisestään. Eri alojen organisaatiot hyödyntävät älyteknologian (IoT) tuomia mahdollisuuksia ja dataa tehostaakseen toimintaansa. Siksi on tärkeämpää kuin koskaan, että tietoja käsitellään ja viestintä hoidetaan turvallisesti. Ihmishenget, omaisuus, tärkeät yhteiskunnalliset toiminnot ja koko maailma ovat riippuvaisia turvallisista ja luotettavista tieto- ja viestintäratkaisuista, jotka toimivat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Tässä AddSecure astuu kuvaan. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme yhdistettynä ensiluokkaisiin ratkaisuihin ja palveluihin takaavat, että pystymme huolehtimaan verkottuneiden laitteiden tiedonsiirrosta ja viestinnästä turvallisesti ja helposti, olipa kyseessä sitten hälytysjärjestelmä, kiinteistö, sähköverkko tai esimerkiksi raskas ajoneuvo.

Autamme asiakkaitamme edistämään turvallisempaa ja älykkäämpää maailmaa

AddSecuren tehtävänä on auttaa tekemään maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi. Toimitamme ensiluokkaisia ratkaisuja tietojen ja kriittisen viestinnän suojaamiseksi yli 50 000 yritysasiakkaalle ja kumppanille Euroopassa.

Asiakkaamme työskentelevät muun muassa älykaupunkien parissa, turvallisuusalalla, kiinteistöturvallisuuden ja -automaation alalla, kuljetus- ja logistiikka-alalla sekä energia-alalla. Tarjoamme heille älykkäitä, turvallisia ja luotettavia Smart Alarms-, Smart Care-, Smart Grids-, Smart Rescue– ja Smart Transport -ratkaisuja.

Pohjoismaat, Eurooppa ja muu maailma

AddSecure on nopeasti kasvava yritys. Pohjoismaat ovat aina olleet kotimarkkinamme, ja kasvustrategiamme myötä olemme nyt saaneet jalansijaa myös Australiassa, Benelux-maissa, Ranskassa, Puolassa, Espanjassa Sveitsissä, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Meillä työskentelee tällä hetkellä yli 880 työntekijää eri maissa. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa, mutta meillä on aluetoimistoja ja jakeluverkostoja eri puolilla Eurooppaa.

AddSecuren historia

AddSecure on kehittänyt ja myynyt kriittisen viestinnän ratkaisuja 1970-luvun alusta asti. Toimintamme sai alkunsa Pohjoismaiden suurimmasta televiestintä- ja vartiointiyrityksestä, joten meillä on ainutlaatuista osaamista langattoman hälytysviestinnän ja turvallisuuden alalta. Olemme kehittäneet pilvipohjaisia ratkaisuja kriittiseen viestintään vuosituhannen vaihteesta asti. Olimme itse asiassa Pohjoismaiden ensimmäinen yritys, jonka mobiiliviestintään perustuvat hälytysjärjestelmät pankit hyväksyivät käyttöönsä.

Tästä taustasta on meille suurta hyötyä. Nykyään turvaamme muutakin kuin hälytysviestintää. Innovaatiot ja yhdistymiset johtavien yritysten kanssa kaikkialla Euroopassa, kanssa ovat auttaneet meitä ratkaisemaan muun muassa turvallisuus- ja kuljetusalojen haasteita.

Tarjoamalla älykkäitä ja turvallisia ratkaisuja tietojen hallintaan ja kriittiseen viestintään olemme älykkään ja yhä enenevässä määrin verkottuvan maailman tarpeiden keskiössä. Ja tämä matka on vasta alussa.

Suojaamme tietoja ja kriittistä viestintää verkottuneessa maailmassa