Home / Smart Transport™

Smart Transport™

Kehitä kuljetusyritystäsi älykkäiden ratkaisujemme avulla! Ne mahdollistavat todelliseen tietoon perustuvan kannattavuuden parantamisen ja kuljetus- ja logistiikkatoimintojen täydellisen hallinnan. Saat myös tietoja ja analytiikkaa, jotka mahdollistavat erinomaisen asiakaspalvelun ja toiminnan tehokkuuden.

Seuraa ajoneuvojasi reaaliajassa, helpota johtamista ja hallintoa sekä vähennä polttoaineen kulutusta (Ekoajo)

Auta kuljettajiasi loytämään oikea reitti määränpäähän. Seuraa kuljetuksia ja yksinkertaista viestintää kuljettajien ja toimiston välillä

Kuljetusten digitaalinen hallinta, lämpötilan seuranta sekä kuljetusraportointi.

Joustava, itsenäinen ratkaisu sisältäen muunmuassa paikannuksen, geofencing toiminnot sekä perävaunujen automaattisen linkittämisen vetoautoon sovelluksissa.

AddSecure Econen - säästä aikaa ja rahaa ja tehosta kuljetusyrityksen operatiivista toimintaa

Seuraa sitä, mitä ei ole aiemmin seurattu. GSM- tai GPS-laitteistoa ei enää tarvita

Kokenut tiimimme auttaa onnistumaan kalustonhallintaprojekteissasi

Älykkäät, joustavat ja skaalautuvat ratkaisut

Tarjoamme sinulle joustavia ja skaalautuvia ratkaisuja koko tilauksesta laskutukseen -prosessissa.  Voit kerätä, yhdistää ja jalostaa kuljetus- ja logistiikkadataa automaattisesti vaaditun asiakaspalvelutason saavuttamiseksi mahdollisimman alhaisin kustannuksin. Koko logistiikkaketjun parantamiseksi autamme teitä maksimoimaan tarkkuuden, ennustettavuuden, läpinäkyvyyden ja toimitussuunnittelun minimoimalla kustannukset ja päästötasot.

 

Ota yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake tai soita meille numeroon 010 287 7700.

Miksi viestinnän ja tiedon suojaaminen on tärkeää?