AddSecure laajentaa ISO 27001 -sertifiointiaan

Kansainvälisesti tunnustettu sertifiointi osoittaa AddSecuren jatkuvan sitoutumisen tietoturvaan.

AddSecure ilmoitti tänään, että yritys on onnistuneesti laajentanut ISO 27001 -sertifiointinsa (ISO/IEC 27001:2022) kattamaan koko Smart Alarms -liiketoimintayksikön toiminnot kaikkialla Euroopassa sekä kaikki konsernin sisäiset yritystoiminnot. Tämä täydentää olemassa olevia sertifiointeja Smart Transport -liiketoimintayksikössä Isossa-Britanniassa sekä sen Smart Mobility -liiketoimintayksikön toimintaa Alankomaissa.

Tämä kansainvälisesti tunnustettu standardi, jonka riippumaton ulkopuolinen arvioija on vahvistanut, tarjoaa systemaattisen lähestymistavan arkaluonteisten yritystietojen hallintaan. Se varmistaa niiden luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden AddSecuren hallintajärjestelmässä.

ISO 27001 -standardin puitteissa varmistetaan myös, että käytössä on riittävät turvavalvontatoimet tietojen suojaamiseksi korruptoitumiselta tai katoamiselta. Lisäksi se takaa vankat menettelyt tietoturvaloukkausten ja -varkauksien estämiseksi sekä tietovarantojen turvallisuuteen kohdistuvien riskien tunnistamiseksi, valvomiseksi ja hallitsemiseksi.

“Tämä sertifiointi on tietoturvan kultainen standardi ja osoittaa AddSecuren jatkuvan sitoutumisen järjestelmien, datan sekä asiakkaidemme ja kumppaneidemme meille uskomien tietojen turvallisuuden asettamiseen etusijalle. Tämä ei ainoastaan validoi nykyisiä käytäntöjämme, vaan se toimii myös perustana luottamuksen säilyttämiselle ja alan parhaiden käytäntöjen eturintamassa pysymiselle”, sanoo COO Krister Tånneryd.

AddSecure on johtava eurooppalainen turvallisen IoT-yhteyksien ja kokonaisratkaisujen tarjoaja sekä nopeasti kasvava yhtiö. Sen jälkeen, kun yhtiö perustettiin vuonna 2015, se on hankkinut 22 yritystä ja pyrkii edelleen laajentumaan. Koko konsernin toiminnan täysi sertifiointi ISO 27001 -standardin mukaisesti vuoteen 2026 mennessä on yksi AddSecure Groupin tärkeimmistä strategisista prioriteeteista.

Loading