Home / Smart Care™

Turvapuhelinpalvelut vanhuksille

Smart Care -ratkaisut parantavat kotona asuvien ikäihmisten turvallisuutta. Palveluun sisältyy turvalaitteiden toimitus ja asennus sekä 24/7 päivystävä turvapuhelinkeskus, jossa koulutetut ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan.

Mielenrauhaa läheisille

Autamme senioreja elämään itsenäisesti kotona. Turvallisuuden tunnetta parantaa tieto siitä, että hoito ja muu apu ovat aina lähellä. Smart Care -ratkaisumme yhdistävät inhimillisen hoidon sekä luotettavan ja turvallisen tekniikan. Ne auttavat kuntia ja omaisia tukemaan läheisiä ikäihmisiä ja muistisairaita, jotta heistä voidaan pitää huolta reaaliaikaisesti.

Älykkäitä turvapuhelinpalveluita kunnille

Kuluttaja-asiakkaat: Lue lisää täältä ja tilaa palvelu verkkokaupasta

 

Tavoitat Smart Care -asiakaspalvelun numerosta 0104088117

  • 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Kotona liikkuminen on turvallista, sillä saat turvapuhelimella tarvittaessa välittömän yhteyden turvapuhelinkeskukseen.

GPS-turvakellon sisältävä hälytysratkaisumme tuo turvaa läheisillesi.

Kokeneet hoitoalan ammattilaisemme vastaavat hälytyksiin ja tarjoavat apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä

Valitse sopiva ratkaisu asiantuntijoidemme avulla.

Turvalliset, suojatut ja luotettavat IoT-yhteysratkaisut

Smart Care -ratkaisumme sisältävät turvallisia IoT-yhteysalustoja, ohjelmistoja ja palveluita, jotka on räätälöity tarpeitasi varten. Älykkäitä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ovat muun muassa turvalaitteet (turvapuhelimet, turvakellot ja anturit), jotka tarjoavat senioreille suoran linjan AddSecuren operoimaan turvapuhelinkeskukseen. Keskuksen koulutettu henkilöstö voi auttaa ja toimittaa paikalle apua hätätilanteessa.

Asiantuntemuksemme

Smart Caren ratkaisuissa, turvalaitteissa ja tukipalveluissa yhdistyvät luotettava ja turvallinen teknologia sekä kokeneet hoitoalan ammattilaiset. Näin voidaan reagoida vaaratilanteisiin ja toimittaa apua ympäri vuorokauden.

Suojatun IoT-tiedonsiirron ja turvallisen datan merkitys

Suojatut IoT-yhteysratkaisut ovat olennaisen tärkeitä asiakkaidemme elintärkeiden toimintojen ja kriittisen liiketoiminnan kannalta. Ne auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta ja tärkeitä julkisia palveluja sekä ohjaamaan liiketoimintaa.

Varmista läheistesi turvallisuus

Paikantava turvakello sopii erityisesti ihmisille, joilla on muistisairaus.