Suomi

IoT Communications

IoT-turvallisuus – helpompaa kuin uskotkaan

Valitse siis helppo ja turvallinen IoT-ratkaisu, joka auttaa sinua pitämään kaikki langat käsissäsi.

Lue lisää »

 

Internet of Things eli esineiden internet parantaa maailmaa, mutta miten on turvallisuuden laita?

IoT (Internet of Things) tai M2M (machine to machine), joksi sitä myös kutsutaan, tarkoittaa erilaisten laitteiden liittämistä internetiin. Niitä voivat olla niin erilaiset koneet, ajoneuvot ja rakennukset kuin hissit ja hälytyslaitteetkin. IoT on merkittävä osa yhteiskuntamme digitalisaatiota. Uusi älykäs tekniikka auttaa ratkaisemaan monia suuria yhteiskunnallisia haasteita. IoT:n avulla voidaan tehostaa resurssien käyttöä, vähentää energiankulutusta, huolehtia ihmisten terveydestä ja parantaa yhteiskunnan turvallisuutta.

Yhä verkottuneempi yhteiskunta tuo kuitenkin mukanaan myös uusia riskejä. Ilman oikeanlaista suojaa verkkoon liitetyt laitteet ovat haavoittuvia. Verkkoon voi päästä ulkopuolisia, hakkerit voivat kohdistaa laitteisiin hyökkäyksiä ja arkaluonteisia tietoja voi joutua vääriin käsiin.

 

IoT-turvallisuus – helpompaa kuin uskotkaan

IoT-turvallisuudesta huolehtiminen voi olla helpompaa kuin uskotkaan. Filosofiamme perustuu turvallisuuteen ja helppouteen. Meillä AddSecuressa turvallisuus on geeneissä, sillä olemme työskennelleet turvallisen viestinnän parissa jo 70-luvulta lähtien. Hankalan ratkaisun riskinä on, ettei sitä käytetä oikealla tavalla tai lainkaan, jolloin se ei ole turvallinen. Valitse siis helppo ja turvallinen IoT-ratkaisu, joka auttaa sinua pitämään kaikki langat käsissäsi.

 

AddSecure Link

Kun haluat skaalautuvan IoT-kokonaisratkaisun, jota voit hallita itse

Joustava kokonaisratkaisumme AddSecure Link soveltuu yrityksille, jotka haluavat liittää verkkoon suuria määriä laitteita helposti ja turvallisesti ja hallita niitä itse. Ratkaisu auttaa sinua pitämään kaikki langat käsissäsi, ja sitä on tarvittaessa helppo laajentaa.
AddSecure Link sisältää viestintäalustan, Link Manager -verkkoportaalin ja suojatun internetyhteyden. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden aktivoida ja valita liittymiä, pystyttää uusia VPN-verkkoja ja hallita käyttöoikeuksia itsenäisesti.

 

4G-yhteyspalvelu tarjoaa turvallisuus- ja kiinteistöjärjestelmille tietoturvallisia langattomia yhteyksiä. Palvelu on valtakunnallinen ja kustannustehokas tapa liittää asiakaskohteita AddSecuren Turvaverkkoon.

Turvaverkko on AddSecuren hallinnoima suljettu verkko, joka on suunniteltu kiinteistöjen hälytyksensiirto- ja etähallintatarpeisiin.

Palvelua voidaan hyödyntää AddSecuren eri sovelluksissa:

  • Varmennetussa hälytyksensiirtopalvelussa langattomana linjavalvottuna pääsiirtotienä
  • Videovalvonnan etäyhteytenä hälytyskeskukseen
  • Kiinteistön eri järjestelmien huolto-, valvonta- ja etähallintayhteytenä

 

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä