Hämeen Ensiapupalvelut osaksi AddSecurea

AddSecure Smart Care Oy on ostanut Hämeen Ensiapupalveluiden turvapuhelintoiminnot. Liiketoiminta siirtyy AddSecurelle 1.4.2021 alkaen. Omistajavaihdoksella ei ole vaikutusta turvapuhelinten tai turvapuhelinkeskuksen toimintaan tai auttamiskäynteihin. Nämä palvelut jatkuvat katkeamattomina ennallaan.

AddSecure Smart Care -palvelut
Valviran säädöksistä turvapuhelinpalveluiden tuottajille

AddSecure on yksi Euroopan johtavista ensiluokkaisten tietoturvan ja kriittisen viestinnän ratkaisujen toimittajista. Smart Care -ratkaisut tarjoavat ikäihmisille mahdollisuuden asua itsenäisesti kotona ja antavat mielenrauhaa läheisille ja hoitajille. AddSecure tarjoaa mm. turvapuhelinpalveluita yli 200 kunnan alueella sekä 24/7 päivystävän turvapuhelinkeskuksen.

Haluamme tarjota Suomen parhaat turvapuhelinpalvelut sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme. Toivotan kaikki Hämeen Ensiapupalveluilta siirtyvät asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi AddSecuren palveluiden pariin, toteaa AddSecure Smart Caren toimitusjohtaja Kaj Ignatjew.

AddSecure jatkaa turvapuhelinpalveluiden ja auttamiskäyntien tarjoamista Hämeen Ensiapupalveluiden asiakkaille. Muut Hämeen Ensiapupalveluiden palvelut (esimerkiksi kotisiivous) ovat siirtyneet muiden palveluntarjoajien vastuulle.

Asiakaspalvelumme auttaa mahdollisissa kysymyksissä mielellään. Otattehan yhteyttä, jos mielessänne on kysymyksiä turvapuhelinta tai AddSecurea koskien.

 

Asiakaspalvelu

010 4088 117

[email protected]

Senior man wearing a smart care watch

Smart Care -palvelut

  • Turvallisesti kotona

  • Turvallisesti liikkeellä

  • Turvapuhelinkeskus 24/7

Tutustu palveluihin

Turvapuhelinkeskus

Kokeneet hoitoalan ammattilaisemme vastaavat hälytyksiin ja tarjoavat apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.