Home / Smart Alarms™ / AddSecure Inside

AddSecure Inside

Ota kaikki irti palo- ja turvallisuushälytysjärjestelmistäsi hyödyntämällä edistyksellisiä kumppanuuksiamme. Hyödynnä kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka tuovat helpotuksia asentajille ja loppukäyttäjille.

AddSecure Inside -otsikon alla tarjoamme edistyksellisiä ratkaisuja yhteistyössä turvallisuusalan kumppaneidemme kanssa. Suojattu kriittinen viestintä on aina kaiken keskipisteessä sekä AddSecurella että tarjonnassamme: kaikki alkaa hälytyksen tai hätämerkin siirtämisestä kumppanin hälytyspaneelista hälytyskeskukseen AddSecuren siirtoekosysteemin kautta. Lisäksi voimme kehittää ja toimittaa lisätoimintoja yhdessä valitun kumppanin kanssa. Esimerkkejä lisätoiminnoista ovat muun muassa rakennusautomaatio, ennakoiva kunnossapito ja ovien kulunhallinta.

Tällainen yhteistyö tuo etuja sinulle sekä asiakkaana että AddSecure-kumppanina.

Helppo asentajalle

Ota kaikki hyöty asentamastasi palo- ja/tai tunkeilijahälytysjärjestelmästä hyödyntämällä AddSecure Inside -yhteistyötä. Nämä kustannustehokkaat ratkaisut helpottavat asentajan työtä ja virtaviivaistavat tilaus- ja hankintatehtäviä. Suojattu ja valvottu hälytysten lähetys päästä päähän sertifioidulla laadulla on vasta alkua. Paneelin ja pilven välillä on testattu yhteys, ja lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus valita hälytyskeskus aika ajoin vaihtelevan tarpeen mukaan.

Joustavuutta loppuasiakkaalle

Kun loppuasiakkaana ostat hälytysjärjestelmää, voit tehdä valinnan useiden toimittajien joukosta. Useimmissa tapauksissa valitset hälytysjärjestelmän, joka täyttää vaatimukset ja tarjoaa luotettavan asentajan. Päätöksentekoon kuuluu myös sellaisten hälytyskeskusten valinta ja sopimuksen tekeminen sellaisten hälytyskeskusten kanssa, joiden kanssa haluat toimia erilaisissa hälytystilanteissa. Valitsemalla AddSecure Inside -yhteistyöhön perustuvan ratkaisun saat kustannustehokkaan toimitusprosessin ja lisäksi kestävän ratkaisun minimimäärällä välineitä. Käyttämällä AddSecuren viestintäratkaisuja ja hälytyskeskusekosysteemiä saat täyden joustavuuden, kun valitset yhden tai usean hälytyskeskuksen hälytysjärjestelmääsi.

Helppo hälytyskeskukselle

Koska hälytyskeskus on osa AddSecuren ekosysteemiä, se voidaan valita vaihtoehdoksi hälytyslähetystä määritettäessä. Tämä pätee yleisiin päätepohjaisiin ratkaisuihimme ja lisäksi kaikkeen AddSecure Inside -yhteistyöhön.

Oletko seuraava AddSecure Inside -kumppani?

Haluatko luoda yksilöllisen, tulevaisuuteen ulottuvan, kestävän ja kustannustehokkaan turvallisuusjärjestelmäratkaisun? AddSecure Inside -yhteistyön avulla voimme yhdessä integroida ja luoda älykkäitä ratkaisuja sekä loppuasiakkaille että asentajille.

AddSecure tekee yhteistyötä useiden turvallisuusjärjestelmien tarjoajien kanssa, jotta yhteisten asiakkaidemme ja asentajiemme elämä olisi entistä helpompaa ja joustavampaa. Minimoimme ympäristövaikutukset ja parannamme kestävyyttä yhdessä asettamalla paikan päälle vain vähimmäismäärän lisälaitteita. Lisäksi järjestämme suojatun viestinnän ja hälytyskeskukset käyttöön – integroimme olemassa olevat AddSecuren hälytyslähetysten ja IoT-viestintäekosysteemin toiminnot toisiinsa.

Vain mielikuvitus asettaa meille rajat. Esimerkkejä käyttötarkoituksista:

  • Hälytysten siirto
  • Etäkäyttö
  • Kulunvalvonta / ovien kulunhallinta
  • Ennakoiva huolto
  • Kriittisten laitteiden valvonta
  • Rakennusautomaatio
  • Pilviyhteydet

Haluatko tietää enemmän AddSecure Inside -yhteistyöstä?

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä!