Home / Suojattua kriittistä viestintää

Suojattua kriittistä viestintää

Maailma verkottuu koko ajan yhä enemmän, ja samalla anturipohjaisten ja internetiin yhteydessä olevien laitteiden määrä lisääntyy. Siksi on tärkeämpää kuin koskaan, että tietoja käsitellään ja viestintä hoidetaan turvallisesti. AddSecurella suojattu kriittinen viestintä muodostaa pohjan kaikelle työllemme, ja se mahdollistaa älykkäät ja luotettavat ratkaisumme.

Suojattuja, älykkäitä ja luotettavia ratkaisuja

Kriittisen viestinnän ratkaisumme ovat tärkeitä ihmisten ja yritysten toiminnan kannalta. Ratkaisumme auttavat pelastamaan ihmishenkiä, turvaamaan omaisuutta ja tärkeitä yhteiskunnan toimintoja, ne myös luovat liiketoimintahyötyjä. Me valvomme hälytyslaitteistojen välistä viestintää ja teemme IoT-laitteiden välisestä viestinnästä turvallista.

Filosofiamme perustana ovat turvallisuus ja yksinkertaisuus. Jos ratkaisu on liian monimutkainen ja hankala, sitä ei välttämättä käytetä oikein tai ollenkaan, eikä se tällöin enää ole turvallinen.

Suojatun kriittisen viestinnän ratkaisumme ovat luotettavia ja helppoja asentaa. Ne tarjoavat täyden hallinnan ja edistävät tehokkuutta, tuottavuutta ja kilpailukykyä. Ratkaisut täyttävät tiukat turvallisuusvaatimukset, ovat tulevaisuusvarmennettuja ja perustuvat uusimpaan ja turvallisimpaan tekniikkaan.

Miksi viestinnän ja tiedon suojaaminen on tärkeää?

IoT-ratkaisut erilaisiin tarpeisiin

Kattava, luotettava ja joustava IoT-ratkaisu, jonka avulla voidaan turvallisesti ja helposti kytkeä suuri määrä laitteita ja hallita niitä.

Plug-and-play-ratkaisu, jonka käyttö on nopeaa aloittaa.

Suojattu kriittinen viestintä muodostaa pohjan älykkäille ratkaisuillemme. Lue niistä lisää alta.

Suojattu ja valvottu hälytyksensiirto on tärkeässä roolissa kaikentyyppisissä hälyttimissä. Hälytyksensiirtoratkaisumme varmistavat, että hälytykset tavoittavat aina oikeat vastaanottajat.

Smart Care -ratkaisujemme ansiosta voit luottaa siihen, että hoiva ja muu apu ovat helposti saatavilla.

Hätätilanteessa jokainen sekunti on tärkeä. Smart Rescue -ratkaisumme varmistavat, että pelastuslaitokset ja muut organisaatiot voivat reagoida hätätilanteessa nopeasti ja toimia oikein.

Kuljeta yrityksesi tulevaisuuteen Smart Transport -ratkaisuillamme. Ne mahdollistavat datapohjaiset kannattavuusparannukset sekä kuljetus- ja logistiikkatoiminnan täydellisen hallinnan.

Kohti älykästä kaupunkia tai kuntaa

Mistä kannattaa aloittaa?