Home / Customer Cases / Herajärven Kuljetus siirtyi Ecosesta AddSecure Co-Driveriin

Herajärven Kuljetus siirtyi Ecosesta AddSecure Co-Driveriin

Herajärven Kuljetus siirtyi Ecosesta AddSecure Co-Driveriin. Toimitusjohtaja Marko Herajärvi kertoo, miksi he valitsivat Co-Driverin, ja miten he asensivat kaiken kahdessa päivässä.

Keskustele myyjän kanssa

Yritys: Herajärven Kuljetus Oy
Päätoimipiste: Tornio, Suomi
Ajoneuvojen lukumäärä: 24 kuorma-autoa
Työntekijöiden määrä: 35
Sijainti: Pohjoismaat
AddSecuren asiakas vuodesta: 2010
Tuotteet: Co-Driver vuodesta 2022, Econen vuosina 2010–2022

Tietoa Herajärven Kuljetuksesta

Kuljetus- ja logistiikkayritys Herajärven Kuljetus Oy on perustettu vuonna 1955, ja se toimii nykyään kaikkialla Pohjoismaissa. Yritys on kasvanut 35:een työntekijään, ja se työllistää ruotsalaisia ja suomalaisia kuljettajia, jotka tuntevat paikalliset lait ja tiet. Yrityksen 24 kuljetusajoneuvoa tarjoaa monipuolisen kuljetuskapasiteetin, kuten lava- ja irtotavarakuljetukset, laajakuormaiset tavarakuljetukset sekä resurssit ADR:lle (vaarallisten aineiden kuljetukselle maanteitse). Herajärven Kuljetus on ollut AddSecuren asiakas vuodesta 2010 lähtien, jolloin he aloittivat Ecosen käytön. Vuonna 2022 he siirtyivät korvaavaan Co-Driveriin.

Nykyajan FMS-järjestelmä, joka tukee tulevaisuuden teknologiaa

Yksi Marko Herajärven tärkeimmistä tehtävistä toimitusjohtajana on löytää ja kehittää nykyaikaisempia ja älykkäämpiä ratkaisuja heidän ajoneuvojensa hallintaan, jotta he voivat vastata jatkuvasti muuttuviin haasteisiin.
– Kun tutustuimme Co-Driveriin ja sen mahdollisuuksiin, halusimme tehdä siirtymän mahdollisimman pian. Tiesimme, että meidän olisi jossain vaiheessa vaihdettava 2G-laitteemme uusiin, jotka olisivat 4G- ja 5G-yhteensopivia. Halusimme sellaisen järjestelmän, joka olisi vähintään yhtä hyvä kuin Econen.

Marko Herajärvi, Toimitusjohtaja, Herajärvi Transport Oy:ssä

– Siirtyminen Ecosesta Co-Driveriin toteutui erittäin sujuvasti! Asensimme järjestelmän kaikkiin autoihin vain kahdessa päivässä.

Marko Herajärvi, toimitusjohtaja, Herajärven Kuljetus Oy

Siirtyminen Ecosesta Co-Driveriin

Siirtyminen Ecosesta Co-Driveriin toteutui erittäin sujuvasti! Asensimme järjestelmän kaikkiin autoihin vain kahdessa päivässä.
– Teimme muutoksen joulutauon aikana, joten kaikki autot olivat paikalla, eikä meillä ollut autoja, joiden piti odottaa asennusta. Saimme myös erittäin hyvää ja nopeaa palvelua sekä tukea AddSecuren projektipäälliköltä, mikä auttoi meitä nopeassa siirtymässä.

Enemmän aikaa muuhun Co-Driverin avulla

– Olemme säästäneet paljon aikaa sen jälkeen, kun aloimme työskennellä AddSecuren ratkaisujen parissa. Ennen kaikkea aikaamme säästää se, että pystymme seuraamaan kaikkia ajoneuvoja kartalta sekä laskea kuljettajillemme palkat automaattisesti, joten meidän ei tarvitse tehdä mitään manuaalisesti. Voimme myös jakaa tietoja kuljettajien kanssa heidän ajonsa aikana, jotta mikään ei pääsisi unohtumaan. Kuljettajillamme on paljon tehtäviä, joten on kätevää pystyä auttamaan heitä erilaisilla ilmoituksilla ja muistutuksilla, jotka tulevat suoraan näytölle sen sijaan, että käyttäisimme kolmannen osapuolen mobiilisovelluksia. Näiden asioiden vaikutuksesta teemme vähemmän virheitä sekä asiakkaamme ovat tyytyväisempiä, selittää Marko Herajärvi.

Varma järjestelmä erilaisilla toiminnoilla

– Co-Driver on modernimpi sekä älykkäämpi, ja se tarjoaa enemmän palveluita ja toimintoja yhdessä ja samassa järjestelmässä. Olemme huomanneet, että AddSecure kehittää järjestelmää koko ajan, joten on mukava tietää, että järjestelmää ylläpidetään ja kehitetään markkinoiden toiveiden mukaisesti, kertoo Marko. Herajärven Kuljetus käyttää pääasiassa seuraavia toimintoja:

  • Työaikaraportointi

  • Paikannus

  • Aluerajaukset

  • Ilmoitukset Co-Driverin kautta

  • Ajopiirturitietojen etälataus

  • Asiakirjojen hallinta

Lue lisää Co-Driverista

Varaa esittely!

Optimoi ajoneuvokantaasi ja alenna kustannuksia AddSecuren Co-Driverin avulla.