Peruutuslomake

Teillä on oikeus peruuttaa verkkokaupan, puhelimen tai sähköpostin kautta tilattu palvelu 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Jos peruutatte tekemänne sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset. Jos olette pyytänyt palvelun suorittamista ja jos palvelun tuottamiseksi tarvittavat laitteet ovat asennettu, voimme periä niiden asennuksesta korvauksen (maksimissaan 55€).

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille (AddSecure Smart Oy, y-tunnus 3022469–7, Hiomotie 32, 00380 Helsinki, Puh: 010 408 8117, [email protected]) päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla. Ilmoittakaa mistä sopimuksesta on kyse, nimi, osoite, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite.

Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Lomakkeen voitte toimittaa AddSecure Smart Care Oy, Hiomotie 32, 00380 Helsinki.

Avaa peruuttamislomake