Turva-auttajapalvelu yöllä

AddSecuren auttajapalvelu tulee yöllä hoitoavuksi sekä kunnille että yksityisille palveluntuottajille. Sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saaneet turva-auttajat voivat tulla sopimuksen mukaan paikalle 1-2 kertaa yössä, joten vakituista henkilökuntaa tarvitaan paikalle vähemmän. Palvelu on tällä hetkellä saatavilla Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä
Turva-auttaja palvelee yöllä

Luotettava takuupalvelu

Turva-auttajapalvelu yöaikaan toimii takuupalveluna, eli asiakkaana voit olla varma, että hommat hoituvat aina sovitusti. Turva-auttaja tulee yöhoitajalle avuksi tekemään esimerkiksi asukaskiertoa, wc-käynneissä auttamista, katetrointia ynnä muita avustavia tehtäviä. Palveluun ei kuulu lääkkeiden antoa.

Sinulle ei tule päänvaivaa sairaslomista, sijaisten löytämisestä tai lisäkustannuksia poissaoloista. Sen sijaan voit luottaa siihen, että auttamispalvelu tulee sovitusti joka yö. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia uusien työntekijöiden löytämisestä, jos henkilöstössä tapahtuu muutoksia.

Kustannussäästöjä auttajapalvelun avulla

Turva-auttajien käyttäminen yöhoitajan apuna tuo myös kustannussäästöjä, sillä auttajapalvelu on edullisempaa kuin kokonaisen yöhoitajan pitäminen. Auttajapalvelun avulla kustannusten ennakointi on helppoa ja vakaata.

 

Lue lisää AddSecuren turvapuhelinpalveluista

Auttajapalvelun käyttö öisin oli nopea ottaa käyttöön ja se on jo tuonut meille kustannussäästöjä. Plussaa on, että meidän ei tarvitse huolehtia työntekijän poissaoloista tai sijaisen löytämisestä!

Saila Partanen, Operatiivinen johtaja, Yrjö ja Hanna Kodit

Esimerkkilaskelma kustannuksista

Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan yötyötä tekevän lähihoitajan kokonaiskulu työnantajalle (sisältäen mm. sairasloma- ja sijaiskuluja) on noin 50 000 euroa vuodessa.

Auttajapalvelun käyttö öisin puolestaan maksaisi alle 40 000 euroa vuodessa (laskettu keskiarvollisesti yksi käynti joka yö).

 

Kiinnostuitko yöaikaisesta auttajapalvelusta?

Ota yhteyttä Heidiin tai lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Heidi Costiander

Palvelupäällikkö

Puh. 050-5743982

 

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella