Helppy ja AddSecure yhteistyöhön ikäihmisten turvallisen ja toimivan arjen puolesta

AddSecure ja Helppy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tarjota ikäihmisille turvallista ja toimivaa arkea. Helppy on valtakunnallinen hoivapalvelu, joka on suunniteltu ikäihmisten omaiset huomioiden.

Helppy tarjoaa kaikki ikäihmisen tarvitsemat palvelut ja tuotteet yhdestä paikasta ja auttaa omaisia sujuvan arjen järjestämisessä. Saatavilla on laajasti eri arjessa tarvittavia apuvälineitä ja palveluita Helppyn yhteistyökumppaneiden kautta. Helppyn kautta ikäihminen saa halutessaan myös oman, itselle nimetyn helpperin, joka voi auttaa esimerkiksi kotiaskareissa, antaa opastusta teknologian käytössä tai vaikka vaan olla seurana.

Helppyn ihmisläheinen palvelu täydentää erinomaisesti AddSecuren turvapuhelinpalveluita. Helpperi voi opastaa senioria henkilökohtaisesti turvalaitteiden käytössä, tai suositella asiakkaalle AddSecuren palveluita. Myös AddSecuren asiakkaat saavat käyttää Helppyn palvelua, mikäli asiakkaalla itsellään tai omaisilla on tarve saada ohjausta ikääntyneen ihmisen arjen järjestämiseen.

”AddSecure ja Helppy toimivat yhdessä senioreiden puolesta. Meillä molemmilla on laaja joukko tyytyväisiä asiakkaita, joten on hienoa yhdistää voimat Helppyn kanssa senioreiden turvallisemman ja sujuvamman arjen puolesta”, kommentoi AddSecuren asiakkuusjohtaja Santtu Ahonen.

”Monille senioreille turvapuhelin on tärkeä osa turvallista kotona asumista. AddSecuren kumppanuus antaa meille yhä paremmat mahdollisuudet auttaa omaisia ja senioreita sujuvan arjen luomisessa”, kertoo Helppyn toimitusjohtaja Richard Nordström.

 

Jos sinulla heräsi kysyttävää, vastaamme mielellämme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] tai puhelimitse 0104088117.
Lisätietoa Helppystä löydät osoitteesta www.helppy.fi.