Vehcosta tulee AddSecure

Vecho on nyt uudelleensijoitettu AddSecure - tapa sitoa datavetoinen tarjous kuljetusalaan lähemmäksi AddSecures-ydinliiketoimintaa.

Vehco, joka on vuodesta 2018 lähtien ollut osa AddSecurea muuttaa nimensä AddSecureksi. Looginen nimenvaihdos yhdistää kuljetussektorille tarjottavat ratkaisut tiiviimmin osaksi AddSecuren ydinliiketoimintaa, eli tietojen ja kriittisen viestinnän suojaamista. Asiakkaat hyötyvät yhden yrityksen ja sen brändistrategian mukanaan tuomasta vakaudesta ja tulevaisuuden kasvusta.

AddSecure, johtava eurooppalainen tietojen suojaamiseen ja kriittiseen viestintään liittyvien laaturatkaisujen tarjoaja, hankki kalustonhallintajärjestelmiä tarjoavan Vehcon liiketoiminnan toukokuussa 2018. Tänään molemmat yritykset ilmoittivat, että Vehco nimetään AddSecureksi. Tämä nimenvaihdos yhdistää kuljetussektorille tarjottavat ratkaisut tiiviimmin osaksi AddSecuren ydinliiketoimintaa, eli tietojen ja kriittisen viestinnän suojaamista.

Brändiuudistuksen myötä AddSecuren asiakas- ja teollisuuspohjaiset ratkaisut tukevat myös Vehcon kasvua kuljetus- ja logistiikkasektorilla. Koska alan markkinoilla on lisääntyvä kysyntä liiketoiminnan kannalta kriittisille ohjelmistoratkaisuille, tietojen ja kriittisen viestinnän suojaaminen erottuvat vahvasti yrityksen eduksi.

Laajemman Smart Transport – kuljetusratkaisutarjonnan tuomat asiakashyödyt

Nimenvaihdos sopii Vehcon liiketoiminta-ajatukseen, eli kuljetusyritysten logistiikan arvoketjun yksinkertaistamiseen pääoman, ajan ja resurssien vapauttamiseksi.

– Vaikka yrityksen nimi muuttuu, ihmiset ja tarkoitus sen takana pysyvät ennallaan. Tarjoamme asiakkaillemme nykymarkkinoiden laajimmat ja kattavimmat tuotteet, kuvailee AddSecure Smart Transportin toimitusjohtaja Johan Frilund.

Laaja tarjonta vähentää järjestelmien käyttöönottoaikaa ja yksinkertaistaa toimintoja. Koronapandemia on osoittanut, että kuljetusyhtiöiden on oltava joustavia ja kyettävä jatkamaan toimintaansa hallinnon ja ajojärjestelyn joutuessa työskentelemään kotoa käsin.

– Niin asiakkaat kuin työntekijätkin hyötyvät yhden yrityksen ja sen brändistrategian mukanaan tuomasta vakaudesta, pitkällä aikavälillä luotavasta arvosta ja tulevasta kasvusta. Nykypäivän kuljetusjärjestelmien ollessa yhä riippuvaisempia tietotekniikasta, on erityisen tärkeää, että tieto ja kriittinen viestintä suojataan hyvin. Niiden suojaaminen onkin AddSecuren ydinosaamista, sanoo AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson.

Vehcon nykyinen toimitusjohtaja Johan Frilund jatkaa Smart Transportin toimitusjohtajana,
vastaten entiseen tapaan suoraan AddSecuren toimitusjohtajalle Stefan Albertssonille.

Lue lisää AddSecuresta tästä linkistä ja Smart Transportista tästä linkistä.

Loading