AddSecure on saanut päätökseen Alerta-liiketoiminnan oston Telia Finlandilta

AddSecure on saanut päätökseen Alerta-liiketoiminnan oston Telia Finlandilta. Alertan tiimin ja palveluiden avulla AddSecure vahvistaa tulevaisuuden kasvun ja laajentumisen mahdollisuuksiaan Suomessa.

Alertan tiimin ja palveluiden avulla AddSecure vahvistaa tulevaisuuden kasvun ja laajentumisen mahdollisuuksiaan Suomessa.

AddSecure on saanut päätökseen Alerta-liiketoiminnan oston Telia Finlandilta. AddSecure ilmoitti 10. syyskuuta 2020 aikovansa ostaa Alerta-liiketoiminnan ja sai liiketoiminnan siirrolle Työ- ja elinkeinoministeriön hyväksynnän.

Telian Alerta-palvelut tarjoavat luotettavaa hälytyksensiirtoa ja turvajärjestelmien etähallintaa sekä julkiselle että yksityiselle sektorille.Alertan tiimin ja palveluiden avulla AddSecure vahvistaa tulevaisuuden kasvun ja laajentumisen mahdollisuuksiaan Suomessa.

“Odotamme Alertan vaikuttavan merkittävästi AddSecuren kasvuun vuonna 2021 ja sen jälkeen, kun vahvistamme asemaamme Suomen markkinajohtajana hälytyksensiirtoliiketoiminnassa”, kertoo Magnus Lengdell, AddSecuren Smart Alarms -liiketoiminnan johtaja.

Telian Alerta-palveluiden asiakkaille kauppa ei aiheuta katkoksia hälytyksensiirtopalveluissa, eivätkä muutokset vaikuta hälytinjärjestelmien toimintaan.

”Kokeneena hälytyksensiirron ja turvallisen viestinnän toimijana odotamme innolla, että saamme jatkaa laadukkaan palvelun tarjoamista Telian Alerta-palveluiden asiakkaille”, jatkaa Magnus Lengdell.

Alerta-palveluiden 19 työntekijää siirtyvät AddSecurelle kaupan toteutumisen myötä.

Loading