AddSecure julkistaa uuden 4G-telematiikkaa käyttävän kojelautakameran turvallisuuden parantamiseksi

Uusi monikäyttöinen ja edullinen laite, RoadView, on tarkoitettu hyötyajoneuvoihin kaluston seurantaan sekä pienentämään riskejä ja parantamaan kuljettajien turvallisuutta.

AddSecure on Euroopan johtava laadukkaiden IoT-ratkaisujen toimittaja, joka keskittyy suojattuun kriittiseen viestintään ja dataan. AddSecure on tänään ilmoittanut julkistavansa AddSecure RoadView-ratkaisun, joka on uusi monikäyttöinen 4G-kameran ja telematiikkalaitteen yhdistelmä. 

Tämä hyötyajoneuvoihin tarkoitettu huipputason kamera-telematiikkalaite tarjoaa suoran GPS-seurannan, HD-videokuvauksen ja yksityiskohtaiset kuljettajan toimintaan liittyvät tiedot edulliseen kuukausihintaan ilman ennakkomaksua 12 kuukauden vähimmäissopimuksella. 

Magnus Gunnergård, AddSecure Smart Transportin VP Product and Technology, sanoo: ”Uusi monikäyttöinen laitteemme on hyötyajoneuvoihin tarkoitettu mullistava ratkaisu, jolla voidaan seurata kalustoa, pienentää riskejä ja parantaa kuljettajien turvallisuutta edullisesti.”

”Olemme vuosien ajan auttaneet suojaamaan Yhdistyneen kuningaskunnan suurimpia raskaista ajoneuvoista koostuvia kalustoja tarjoamalla täysin integroituja monikameraratkaisuja. Ne ovat tuottaneet erinomaisia tuloksia vähentämällä onnettomuuksia ja pienentämällä vakuutusmaksuja. Uuden kojelautakameran avulla haluamme laajentaa nämä edut hyötyajoneuvojen markkinoille ja varmistaa, että asiakkaamme saavat samantasoisen liikenneturvallisuuden kuin raskaita ajoneuvoja käyttävillä kuljetusyrityksillä on.” 

150 asteen katselukulman ja 1080p-resoluution ansiosta AddSecure Dashcam tallentaa koko edessä olevan tienäkymän ja tarjoaa kiistattoman todistusaineiston, jos onnettomuus tapahtuu. Dashcamin tietojen avulla kuljettajat voivat vapautua vääristä syytteistä. Vahinkoilmoituksen toimittaminen vakuutuksenantajille myös nopeuttaa korvausvaatimusprosessia kaikissa kuljettajasta johtuvissa onnettomuuksissa. Tämä minimoi lopullisen korvausvaatimuksen kustannukset.

Waterlogic UK:lle kamera on osoittanut arvonsa 12 kuukauden kuluessa käyttöönotosta. Onnettomuudet ovat jo vähentyneet yli 50 prosenttia. Lisäksi kamera on useissa tapauksissa vapauttanut kuljettajan vääristä vakuutusvaateista.

Lee Shropshire, Waterlogic UK:n kalustopäällikkö, kertoo: ”Kamerat ovat parantaneet ajoneuvokantamme turvallisuustasoa jo muutamassa kuukaudessa. Laajennettuamme kalustoa nopeasti suhteellisen lyhyessä ajassa meillä oli suuret onnettomuusluvut ja sen myötä korkeat vakuutusmaksut.”

”Kameroiden asentaminen lisäsi kuljettajien vastuuta liikennekäyttäytymisestä. Kun lisäksi yhdistimme kameroiden tiedot ja videoaineiston kuljettajien räätälöityihin uudelleenkoulutuksiin, onnettomuudet vähenivät, vakuutusmaksut pienentyivät ja kaluston kokonaisturvallisuus parantui merkittävästi.”

AddSecure RoadView:n ansiosta ajoneuvon sijaintia ja kuljettajan toimintaa koskevat tiedot sekä videoaineisto kaikista tapahtumista ovat saatavilla saman helppokäyttöisen verkkopohjaisen alustan kautta.

Havaitut tapahtumat lähetetään saman tien telematiikka-alustalle pilvipohjaisen 4G-teknologian avulla, ja ne ovat heti katsottavissa, analysoitavissa ja ladattavissa. Manuaalisen aktivointipainikkeen avulla kuljettaja voi käynnistää videokuvan tallentamisen milloin tahansa. ”Liikkuvampaa” ratkaisua tarvitseville on saatavana mobiilisovellus katseluun ja seurantaan liikkeellä oltaessa.

Loading