Home / Laskutus

Tiedote turvapuhelinasiakkaille omistajavaihdoksesta ja laskutustietojen muutoksesta

Stella Terveysteknologia Oy on vaihtanut omistajaa 1.2.2020. Uusi omistaja on hälytysratkaisujen asiantuntija AddSecureAddSecure on vuonna 1970 perustettu pohjoismainen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja turvalliseen datansiirtoon ja kommunikaatioon yli 50 000 asiakkaalle 12 eri maassa. Yhtiön pääkonttori on Ruotsissa ja sillä on Suomessa entuudestaan mm. turvaverkkoliiketoimintaa. Jatkossa turvapuhelinpalvelut tuotetaan AddSecure Smart Care Oy -nimellä. Omistajavaihdos ei vaikuta turvapuhelintoimintaan ja kaikki turvapuhelinpalvelun työntekijät jatkavat AddSecurella. 

Muutokset laskutuksessa

Tämän tiedotteen mukana saitte ensimmäisen laskun AddSecure Smart Care Oy:n lähettämänä. Jos käytössänne on ollut aiemmin suoramaksu- tai e-laskusopimus, nämä sopimukset eivät ole enää voimassa. Halutessanne voitte tehdä uuden suoramaksusopimuksen pankissanne tai e-laskusopimuksen verkkopankissanne. 

Tilinumero

Huomioittehan, että tilinumeromme on muuttunut. 
Uusi tilinumeromme on: FI71 1730 3000 0090 18 

Laskutuksen ja asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat 

Tavoitatte turvapuhelinasiakaspalvelun ja laskutuksen jatkossa numerosta 010 408 8117. Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe klo 8–18 ja laskutus ma-pe klo 9-14. Hälytyskeskuksemme palvelee hätätilanteissa turvapuhelimen välityksellä ympäri vuorokauden.  

Ystävällisin terveisin AddSecure Smart Care asiakaspalvelu ja laskutus 

Kaj Ignatjew 010 408 8117
toimitusjohtaja[email protected]
AddSecure Smart Care Oy[email protected]