ADDSECUREN TOIMINTA JATKUU KORONA-AIKANA

2020-04-07

Hyvä asiakas,

Koronavirustilanne on vaikuttanut ihmisten elämään ympäri maailman. Me AddSecurella seuraamme koronapandemian kehittymistä ja sen vaikutusta kansainväliseen yhteisöön.

AddSecure on viestintään ja ratkaisuihin erikoistunut yritys ja voit olla varma, ettei tilanne vaikuta suojattuun kriittiseen viestintäämme tai tietosuojaamme. Liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelmamme auttaa takaamaan, ettei asiakkaille tarjoamaamme palvelu tule heikkenemään. On myös sanomattakin selvää, että
työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Haluamme tällä kirjeellä kertoa askelista, joita olemme ottaneet varmistaaksemme toimintamme jatkuvuuden ja palveluiden katkeamattoman tarjoamisen asiakkaillemme ympäri Eurooppaa.

Päivittäinen toiminta

Päivittäiset toimintomme, kuten tekninen valvonta, tuki ja tilausten toimitus, toimivat tällä hetkellä täydellä teholla. Arviomme mukaan kapasiteettimme riittää nykytilanteessa säilyttämään kaikkien aktivoitujen palveluiden tuki, vaikka resurssimme supistuisivat jopa 50%, eli jos 50% henkilöstöstä ei pystyisi työskentelemään. Pystymme myös siirtämään lyhyellä varoitusajalla työntekijöitä tehtäviin heidän oman osastonsa ulkopuolelle. Henkilöstöpula saattaa kuitenkin pitkällä aikavälillä johtaa pidempiin tilausten käsittelyaikoihin ja vastausaikoihin puheluiden ja sähköpostiviestien osalta.

 

Ei-kriittisen henkilöstön etätyö

Olemme koronaviruksen leviämisen estämiseen tähtäävänä turvatoimena pyytäneet suurinta osaa henkilöstöstämme työskentelemään kotoa käsin. Ainoastaan kriittisissä tehtävissä työskentelevät työntekijät tekevät töitä toimistoillamme.

Asiakasvastaavamme ovat asiakkaidemme tavoitettavissa aivan kuten ennenkin, vaikka he eivät olekaan fyysisesti toimistolla. Kaikkia työntekijöitä on ohjeistettu käyttämään hyväksi teknologiaa ja järjestämään mahdollisimman suuri osa sisäisistä ja ulkoisista tapaamisista virtuaalisesti.

Seuraamme jatkuvasti pandemian mahdollisia vaikutuksia toimitusketjuumme ja olemme säännöllisesti yhteydessä laitteistotoimittajiimme ja asentajiimme. Tiedotamme asiakkaitamme, jos koronaviruksen vaikutusalueella valmistettujen komponenttien toimituksessa ilmenee ongelmia.

 

Turvallisempi maailma

Varotoimiemme tarkoituksena on suojella ihmisiä ja kantaa vastuuta yhteiskunnassa. Missiomme on auttaa tekemään maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi. Koronaviruksen leviämisen riskin vähentäminen on täysin yhteneväinen tämän mission kanssa. Nämä ovat levottomia aikoja ja tilanne muuttuu päivittäin. Olemme sitoutuneet ylläpitämään
liiketoimintaamme ja varmistamaan, että saat meiltä edelleen samaa korkealaatuista asiakaspalvelua ja teknistä tukea, johon olet tottunut.

Pidä huolta itsestäsi.

 

Ystävällisin terveisin
Krister Tånneryd
Chief Operations Officer
[email protected]