Home / Smart Care / Turvallisesti kotona

Turvallisesti kotona

Tämä ratkaisu tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta kotona liikkumiseen. Se sisältää turvapuhelimen, joka on yhdistetty Smart Care -hälytyskeskukseen.

Turvallisesti kotona -ratkaisumme on kehitetty käyttäjän tarpeet huomioiden. Se sisältää turvapuhelimen, joka on yhdistetty ympäri vuorokauden palvelevaan hälytyskeskukseen. Turvapuhelimeen voi yhdistää erilaisia lisälaitteita, kuten ovi-, palo-, liesi- ja kaatumishälytyksen. Lisälaitteiden avulla hälytys voidaan välittää automaattisesti hälytyskeskukseemme tilanteissa, joissa käyttäjä ei huomaa vaaraa tai ongelmaa.

Turvaa ja varmuutta jokapäiväiseen elämään

Turvapuhelimella voi hälyttää apua, jos kotona on sattunut jotakin tai olo tuntuu huonolta. Smart Care -hälytyskeskukseen saa helposti yhteyden hälytyspainikkeella, joka kulkee mukana ranteessa tai kaulassa.

Hälytysnappia painamalla laite avaa kaksisuuntaisen puheyhteyden hälytyskeskukseen. Hälytykseen vastaa aina kokenut hoitoalan ammattilainen, joka arvioi tilanteen ja lähettää tarvittaessa apua. Päivystämme ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Huolenpitoa ympäri vuorokauden

Smart Care -hälytyskeskuksemme palvelee Suomessa jo yli 200:aa kuntaa ja lukuisia yksityisasiakkaita.

Kokeneet hoitoalan ammattilaisemme vastaavat hälytyksiin ja tarjoavat apua ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä.

Lue lisää hälytyskeskuksesta täältä.

Turvapuhelin lyhyesti

  • Turvapuhelin koostuu kahdesta osasta: kiinteästä yksiköstä ja käyttäjän mukana kulkevasta hälytyspainikkeesta. Laite toimii sisätiloissa.
  • Hälytyskeskuksemme päivystää vuoden jokaisena päivänä.
  • Hälytyspainike on roisketiivis, ja sen kanssa voi käydä myös suihkussa, mutta se ei kestä saunomista, kylpemistä tai pidempiaikaista upottamista veteen.
  • Suosittelemme koehälytyksen tekemistä kuukausittain. Koesoitto tehdään normaalin hälytyksen tavoin. Sen tarkoituksena on varmistaa, että turvapuhelin toimii moitteettomasti ja palauttaa mieleen, miten laitetta käytetään.

Hälytyksellä välittömästi apua

1. Kun tarvitset apua, paina hälytyspainiketta 1–2 sekuntia.

2. Odota, kunnes hälytys on yhdistynyt hälytyskeskukseen ja päivystäjä vastaa. Puheyhteys avautuu automaattisesti.

3. Kerro rauhallisesti, miksi teit hälytyksen ja mitä on tapahtunut. Vastaa kaikkiin päivystäjän esittämiin kysymyksiin.

4. Odota rauhassa avun saapumista. Päivystäjä huolehtii siitä, että auttaja saapuu luoksesi.

5. Jos tilanteesi muuttuu, tee uusi hälytys.

6. Jos painat turvapuhelimen hälytyspainiketta vahingossa, ilmoita päivystäjälle, että kyseessä on vahinkohälytys eikä sinulla ole mitään hätää.

Etsiikö kuntasi luotettavaa kumppania?

  • Turvallisesti kotona -ratkaisumme auttaa kuntia tukemaan ikäihmisten kotona asumista. Räätälöimme Smart Care -ratkaisumme sopivaksi kunkin kunnan muuttuviin tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:


Santtu Ahonen
Asiakkuuspäällikkö,
turvapuhelinpalvelut
040 844 7878
santtu.ahonen(a)addsecure.com

Tutustu tuotteisiin

Tutustu tuotteisiin

Ikäihmisille, jotka haluavat liikkua kotonaan turvallisesti.

Ikäihmisille, jotka haluavat liikkua kotonaan turvallisesti.

Ihmisille, jotka haluavat liikkua itsenäisesti ja turvallisesti.