Suomi

Tietoja AddSecuresta

 

AddSecure on johtava eurooppalainen toimija turvallisessa ja kriittisessä viestinnässä. Tarjoamme yli 50 000 asiakkaalle ja yhteistyökumppanille ympäri Eurooppaa turvallisia viestintäratkaisuja valvotussa hälytyksensiirrossa ja kriittisissä IoT-palveluissa. Kaiken kaikkiaan olemme toimittaneet lähes 400 000 yhteyttä ja miljoona lähetintä.

Ratkaisumme - jotka auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojelemaan omaisuutta ja turvaamaan keskeisiä yhteiskunnallisia toimintoja - ovat joustavia, helppoja asentaa ja lisäävät asiakkaidemme kilpailukykyä. Tällä hetkellä työskentelemme pääasiassa seuraavilla liiketoiminta-alueilla: kiinteistöjen automaatio, energia ja älykkäät kaupungit sekä kalustonhallinta.

Yritys perustettiin 1970-luvun alkupuolella ja sillä on nyt lähes 300 työntekijää. AddSecuren pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja aluetoimistoissa sekä jakeluportaassa ympäri Eurooppaa. Muut yritykset AddSecure-konserniin ovat Contal Security, johtava digitaalisten ja ulkoisten hälytysratkaisujen ja integroitujen turvajärjestelmien toimittaja; ja Vehco, Euroopan kalustonhallintajärjestelmien johtava asiantuntija, joka tarjoaa IoT-ratkaisuja monille suurille ja pienille HCV (Heavy Commercial Vehicles) -asiakkaille ympäri Eurooppaa.

AddSecuren omistaa yhdysvaltalainen, vuonna 1989 perustettu pääomasijoitusrahasto Abry Partners, jonka pääkonttori sijaitsee Bostonissa. Kyseessä on Yhdysvaltain menestyneimpiin kuuluva pääomasijoitusrahasto. Se on perustamisensa jälkeen tehnyt yli 550 transaktiota, joiden yhteenlaskettu arvo on yli 61 miljardia dollaria.

Have a safe day!