Suomi Logg inn partnerweb

Tietoja AddSecuresta

AddSecure on johtava eurooppalainen toimija turvallisessa kriittisessä viestinnässä. Tarjoamme yli 50 000 asiakasta ja yhteistyökumppania ympäri Eurooppaa turvallisilla viestintäratkaisuilla valvotuissa ja kriittisissä Internetin välityksellä. Kaiken kaikkiaan olemme toimittaneet lähemmäs 400 000 yhteyttä ja miljoona yksikköä.

Ratkaisumme - jotka auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojelemaan omaisuutta ja turvaamaan keskeiset sosiaaliset toiminnot - ovat joustavia, helppoja asentaa ja lisäävät asiakkaidemme kilpailukykyä.

Tällä hetkellä työskentelemme pääasiassa seuraavilla liiketoiminta-alueilla: kiinteistöjen automaatio, energia ja älykkäät kaupungit sekä laivastonhallinta.

Yritys perustettiin 1970-luvun alkupuolella ja sillä on nyt lähes 260 työntekijää. AddSecuren pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja aluetoimistoissa sekä jakeluportaassa ympäri Eurooppaa.

Muut yritykset AddSecure-konserniin ovat Contal Security, johtava digitaalisten ja ulkoisten hälytysratkaisujen ja integroitujen turvajärjestelmien toimittaja ja Vehco, Euroopan laivastonhallintajärjestelmien johtava asiantuntija, joka tarjoaa IoT-ratkaisuja monille suurille ja pienille HCV (Heavy Commercial Vehicles) -asiakkaille ja sekavaroille ympäri Eurooppaa.

AddSecure omistaa Abry Partners, USA: n vuonna 1989 perustettu Yhdysvaltain pääomasijoitusrahasto, jonka pääkonttori sijaitsee Bostonissa Yhdysvalloissa. Abry Partners on yksi menestyneimmistä pääomasijoitusyhtiöistä Yhdysvalloissa ja on viime aikoina käynnistänyt yli 550 liiketointa yli 61 miljoonan dollarin arvosta.

 

Have a safe day!