Hälytyspalvelu

Digitaaliset hälytysten vastaanotto- ja lähetysratkaisumme lyhentävät hälytyksen ja toiminnan välistä läpimenoaikaa. Ratkaisujamme käytetään pelastuslaitoksissa, meripelastuspalveluissa ja ambulansseissa.

Pelastuslaitokset

Olemme markkinoiden johtava digitaalisten hälytysratkaisujen toimittaja. Meillä on paljon kokemusta pelastuslaitosten toiminnasta ja toiminnoista.

Ambulanssit

Tarjoamme ratkaisuja ambulansseihin. Joustavien ja hyvin suunniteltujen korkealaatuisten järjestelmien avulla autamme sinua siirtämään oikeat tiedot nopeasti eteenpäin. Meillä on paljon kokemusta ambulansseista, ja TeleCall-järjestelmäämme on toimitettu useisiin paikkoihin Ruotsissa.

Meripelastuspalvelut

Olemme auttaneet Ruotsin meripelastusyhteisöä rakentamaan valtakunnallisen hälytysten lähetysjärjestelmän, joka soittaa avun paikalle nopeasti ja tehokkaasti Ruotsin rannikolla ja suurimmilla järvillä. Joillakin alueilla järjestelmä on koordinoitu pelastuslaitoksen vastaavan järjestelmän kanssa.

Hälytysratkaisumme voivat auttaa pelastamaan ihmishenkiä

Yhdessä TeleCall-järjestelmämme ja hälytysten digitaalisen vastaanotto- ja lähetyspalvelun kanssa voimme nopeuttaa ja lyhentää hälytyksen ja toiminnan välistä läpimenoaikaa.

Tarjoamme myös BLIS-järjestelmän hälytysten lähettämiseen pelastuslaitoksille ja teollisuuslaitoksille. Voimme räätälöidä yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

TeleCall

Järjestelmämme kriittiseen viestintään