Paikallinen valvomo

Paikallinen valvomo on ratkaisu, jota käytetään paikallisten hälytyskeskusten perustamiseen. Ratkaisun avulla organisaatio voi ylläpitää sisäistä osaamista, parantaa tehokkuutta ja säästää kustannuksissa.

Tehosta ja säästä kustannuksissa

TeleCall-järjestelmämme avulla voit perustaa pienen paikallisen hälytyskeskuksen. Näin organisaatiosi voi ylläpitää kriittistä osaamista, tehostaa toimintaa ja säästää kustannuksissa. Paikallinen hälytyskeskus voi myös olla hyvä vaihtoehto sellaisille kriittisille toiminnoille, joihin et halua ottaa avuksi organisaation ulkopuolisia ihmisiä.

Hälytystenhallinta

TeleCall-järjestelmässä hälytystenhallinta voidaan hoitaa sekä automaattisesti että manuaalisesti.  Valvontalaitteilla turvallisuus on samalla tasolla kuin suurissa hälytyskeskuksissa. Hälytysten vastaanottaminen paikallisesti helpottaa myös esimerkiksi vartijoiden saamista paikalle. Hälytyksen välittäminen yhdestä turvallisuusalan yrityksestä toiseen kestää muutaman minuutin. Automatisoitu hälytysten lähettäminen sekä nopeuttaa että tehostaa yhteistoimintaa pelastuslaitosten ja paikallisten turvallisuusalan yritysten kanssa. Tarjoamalla turvallisuusalan yritykselle hakulaitteet, vartijat on mahdollista hälyttää muutamassa sekunnissa ilman tarpeetonta viivettä, joka aiheutuu ulkoisen hälytyskeskuksen käytöstä. Älykkäät sovellukset tarjoavat myös mahdollisuuksia huoltotöihin ja säännöllisiin testeihin.

Turvahälytykset

TeleCall-järjestelmä mahdollistaa myös turvahälytysten vastaanoton. Itsenäinen hälytyskeskus tarjoaa paremmat mahdollisuudet turvahälytysjärjestelmien hankintaan, ja TeleCallin avulla tukitiimit voidaan hälyttää helposti apua tarvitsevien luokse. AddSecure Responder -sovelluksemme tekee hälytysten lähettämisestä ja seurannasta entistä helpompaa.

Taustatuki

TeleCall tarjoaa useita tukitoimintoja helpottamaan esimerkiksi pelastuslaitosten, meripelastuslaitosten ja ambulanssien toimintojen hallintaa. Kiinteät hälytyspaneelit ja kosketusnäytöt tekevät hälytysten lähettämisestä helppoa ja nopeaa. TeleCall Remote -mobiilisovelluksemme hälytyspaneelissa on mahdollista aktivoida hälytys suoraan puhelimesta.

Järjestelmä, joka käyttää paikallista hälytysratkaisuamme

Lue lisää kriittisestä viestintäjärjestelmästämme