Home / Smart Rescue™

Smart Rescue™

Smart Rescue tarjoaa innovatiivisia, elämän kannalta kriittisiä ratkaisuja, joiden avulla organisaatiot, kriisiryhmät ja pelastuslaitokset voivat ehkäistä yleisiä ja henkilökohtaisia hätätilanteita ja reagoida niihin nopeasti.

Hätätilanteessa jokainen sekunti ratkaisee

Smart Rescue -ratkaisumme auttavat pelastuslaitoksia ja muita organisaatioita ehkäisemään hälytyksiä, uhkia ja hätätilanteita sekä reagoimaan niihin ja toimimaan nopeasti. Ratkaisumme ovat pelastustoimen lisäksi käytössä myös kouluissa, kunnissa, toimialoilla, tapahtuma-areenoilla, hotelleissa ja muissa tärkeissä yhteiskunnallisissa toiminnoissa.

Vähennä henkilövahinkoja ja turvaa työpaikat.

Teemme kunnista, yrityksistä ja organisaatioista turvallisempia työpaikkoja.

Vähennä koulussa tapahtuvan uhkatilanteen vaikutusta, kunnes ulkopuolista apua saadaan paikalle.

Lyhennä hälytyksen ja toiminnan välistä läpimenoaikaa digitaalisella tulevien ja lähtevien hälytysten siirtoratkaisullamme.

Perusta oma paikallinen hälytyskeskus tehokkuuden lisäämiseksi ja kustannusten säästämiseksi.

Ota yhteyttä

Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu asiantuntijoidemme avulla.

Suojatut, luotettavat ja testatut IoT-yhteysratkaisut

Smart Rescue -ratkaisumme sisältävät suojattuja IoT-yhteysalustoja, ohjelmistoja ja palveluita, jotka on räätälöity tarpeitasi varten. Ratkaisuja valvotaan ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä. Ne varmistavat selkeän ketjun tapahtumasta vasteeseen. Työpaikan ja henkilöiden hälytykset yhdistetään lähetysohjelmistoomme signaalien lähettämiseksi useissa kanavissa, mikä mahdollistaa entistä nopeamman paikallisen vasteen kriittisiin vaaratilanteisiin. Paikalliset vasteet käsitellään joko kolmannen osapuolen hälytyskeskusten kautta tai paikan päällä paikallisten hälytysjärjestelmäasiakkaiden avulla.

Asiantuntemuksemme

Smart Rescuen asiantuntemus tarkoittaa edistyksellisten hätävasteratkaisujen toimittamista käyttämällä suojattua IoT-yhteyttä ja kokonaisvaltaisia ohjelmistoja.

Suojatun IoT-tiedonsiirron ja turvallisen datan merkitys

Suojatut IoT-yhteysratkaisut ovat olennaisen tärkeitä pelastusasiakkaidemme elintärkeiden toimintojen ja kriittisen liiketoiminnan kannalta. Ne auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta ja tärkeitä julkisia palveluja sekä ohjaamaan liiketoimintaa.