Home / Smart Rescue / Hälytyspalvelu

Hälytyspalvelu

Digitaalinen tulevien ja lähtevien hälytysten siirtoratkaisumme nopeuttaa ja lyhentää hälytyksen ja toiminnan välistä läpimenoaikaa. Ratkaisu on pelastuslaitosten ja ambulanssi- sekä meripelastuspalvelujen käyttämä.

Pelastuslaitokset

Olemme markkinoiden johtava puhelinpalvelujärjestelmäratkaisujen toimittaja pelastuslaitoksille. Meillä on laaja kokemus pelastuslaitosten toiminnasta ja toiminnoista Ruotsissa.

Ambulanssipalvelut

Tarjoamme ratkaisut ambulanssihoitoon Tetra-integraation ja hälytysten digitaalisen lähetyksen avulla. Joustavien ja hyvin suunniteltujen korkealaatuisten järjestelmien avulla autamme sinua siirtämään oikeat tiedot nopeasti ja asetettujen prioriteettien mukaisesti.

Meillä on laaja kokemus ambulanssihoitotoiminnoista. TeleCall-järjestelmämme on toimitettu useille alueille Ruotsissa.

Meripelastuspalvelut

Ruotsin meripelastusyhteisö on vapaaehtoisjärjestö, joka avustaa yksityishenkilöitä merellä. Olemme auttaneet organisaatiota rakentamaan valtakunnallisen hälytysten lähetysjärjestelmän, joka soittaa avun paikalle nopeasti ja tehokkaasti Ruotsin rannikolla ja suurimmilla järvillä. Joillakin alueilla järjestelmä on koordinoitu pelastuslaitoksen vastaavan järjestelmän kanssa.

Hälytysratkaisumme auttavat pelastamaan ihmishenkiä

Yhdessä TeleCall-järjestelmämme ja hälytysten digitaalisen vastaanotto- ja lähetyspalvelun kanssa voimme nopeuttaa ja lyhentää hälytyksen ja toiminnan välistä läpimenoaikaa.

Tarjoamme myös BLIS-järjestelmän hälytysten lähettämiseen pelastuslaitoksille ja teollisuuslaitoksille. Eri rakennuspalikat yhdistetään yrityksesi erityistarpeisiin räätälöidyksi ratkaisuksi.

TeleCall

Järjestelmämme kriittiseen viestintään