Home / Smart Rescue / Paikallinen valvomo

Paikallinen valvomo

Ratkaisu, jota käytetään paikallisten hätäkeskusten perustamiseen. Sen avulla organisaatiosi voi ylläpitää kriittistä osaamista oman talon sisällä, parantaa tehokkuutta ja säästää kustannuksia.

Tehosta ja säästä kustannuksia

Käyttämällä TeleCall-järjestelmää voimme auttaa sinua perustamaan pienen paikallisen hälytyskeskuksen. Näin organisaatiosi voi ylläpitää kriittistä osaamista oman talon sisällä sekä tehostaa toimintaa ja säästää kustannuksia. Paikallinen hälytyskeskus voi myös olla hyvä vaihtoehto kriittisille toiminnoille, joihin et halua ottaa mukaan ulkoisia organisaatioita.

Hälytystenhallinta

TeleCall tarjoaa sekä automaattisen että manuaalisen hälytystenhallinnan. Valvontalaitteilla luodaan sama turvallisuus kuin suurissa, vakiintuneissa hälytyskeskuksissa. Hälytysten vastaanottaminen paikallisesti luo myös parempia mahdollisuuksia esimerkiksi turvallisuushenkilöstön hankinnassa. Hälytyksen välittäminen yhdestä turvallisuusalan yrityksestä toiseen kestää muutaman minuutin. Hälytysten automaattinen lähetys sekä nopeuttaa että tehostaa yhteistoimintaa pelastuslaitosten ja paikallisten turvallisuusalan yritysten kanssa. Tarjoamalla hakulaitteet turvayhtiölle, vartijat voidaan hälyttää muutamassa sekunnissa ilman tarpeetonta viivettä, joka aiheutuu ulkoisen hälytyskeskuksen käytöstä. Älykkäät sovellukset tarjoavat itsepalvelumahdollisuuksia huoltotöihin ja säännöllisiin testeihin.

Paniikkihälytys

TeleCall tarjoaa paniikkihälytysten vastaanoton ja niiden räätälöidyn operaattorisijainnin. Itsenäinen hälytyskeskus tarjoaa paremmat mahdollisuudet paniikkihälytysjärjestelmien hankinnassa. Käyttämällä TeleCallin hälytysten lähetysvaihtoehtoja, kotitukitiimit voidaan helposti ja tehokkaasti hälyttää apua tarvitseville. Uuden AddSecure Responder -sovelluksemme avulla hälytysten lähettäminen ja tapausten seuranta on erittäin kätevää.

Taustahallinta

TeleCall tarjoaa useita toimintoja helpottamaan pelastuslaitosten, ambulanssien ja meripelastuslaitosten käynnistämien toimintojen taustahallintaa. Aseman kiinteät hälytyspaneelit tai kosketusnäytöt tekevät eskalaatiohälytysten, varajohtajien jne. lähettämisen helpoksi ja nopeaksi ilman, että käytetään ulkoista osapuolta. TeleCall Remote -sovelluksen mobiilihälytyspaneelissamme operaatiojohtaja voi esimerkiksi aktivoida henkilökohtaisesti vahvistushälytyksen suoraan omasta matkapuhelimestaan. TeleCall-hälytysasiakas luo yleiskuvan ja tarjoaa hyvät seurantamahdollisuudet operaattorillesi.

Järjestelmä, joka käyttää paikallista hälytysratkaisuamme

Lue lisää kriittisestä viestintäjärjestelmästämme