Hissihälytys

AddSecuren hissihälytyksensiirtopalvelu on suunniteltu ratkaisemaan tulevaisuuden haasteet. Vanhan kiinteän puhelinverkon tai 2G- ja 3G-verkon kautta kulkeva hissihälytys on ongelma kaikille, jotka haluavat varmuuden, että hälytykset ja viestit toimivat. AddSecure on hissihälytysmarkkinoiden johtava toimittaja, joka tarjoaa digitaalisen hälytyksenseurannan ja kaksisuuntaisen puheyhteyden 4G-yhteydellä.

Hissihälytykset mobiiliverkon kautta

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut valvovat ja välittävät hissihälytyksiä ja vikailmoituksia hälytyskeskuksiin.

Hissihälytyksensiirtopalvelumme tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun, joka täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset. Asiakkaillamme on korkeat vaatimukset ja siksi tarjoamme hälytysratkaisun, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen puheyhteyden ja luotettavan hätäviestinnän mobiiliverkon kautta. Kriittiset hälytykset lähetetään muutamassa sekunnissa valittuun hälytyskeskukseen.

AddSecuren verkonvalvonta valvoo hälytysjärjestelmäsi ja valitun hälytyskeskuksen välistä yhteyttä ympäri vuorokauden ja varoittaa välittömästi yhteysvioista ja muista järjestelmän muutoksista.

Palvelumme täyttää ja monissa tapauksissa ylittää kaikki hissihälytyksiin sovellettavat direktiivit ja standardit. Valvomme esimerkiksi yhteyksiä kolme kertaa tarkemmin kuin hissihälytyksissä yleensä. Voit yhdistää hälytyspalvelumme myös kiinteään IP-osoitteeseen toissijaisena tiedonsiirtoyhteytenä.

Yleiskatsaus ja parempi turvallisuus

Hälytyksensiirtopalvelujemme lisäksi voimme turvata sinut ja asiakkaasi entistä paremmin lisäpalvelujemme avulla. Niillä saat lisää joustavuutta hälytysjärjestelmiesi ja vikailmoituksiesi seurantaan ja valvontaan. Palvelu mahdollistaa vianmäärityksen ja etähallinnan ulkoisiin järjestelmiin. Lue lisää AddSecuren AddView-palvelusta ja etäyhteyspalveluista alapuolelta.

Markkinoiden johtava palveluntarjoaja

Digitaalinen hälytysten valvonta ja kaksisuuntainen puheyhteys 4G-yhteydellä.

Valvo viestintää säännöllisesti

Voit valvoa hälytysjärjestelmän ja valitun hälytyksen vastaanottajan välistä viestintää jatkuvasti ja varoittaa järjestelmämuutoksista välittömästi.

Hyvä yleiskuva ja parempi turvallisuus

Lisäpalvelumme parantavat sinun ja asiakkaittesi turvallisuutta.

"Meillä on näyttö päällä koko ajan, ja voimme pitää silmällä kaikkia hälytyksiä. Hallintatoiminto on erittäin kätevä – käyttäjiä ja ilmoituksia voi helposti lisätä ja poistaa tarpeiden mukaan. Jos tarvitsemme mitä tahansa apua, tiedämme aina keneen ottaa yhteyttä."

Lars Erik Hall, Elektroniikkapäällikkö, Østfoldin kunta

AddSecure AddView

Web-ja mobiilipohjainen AddView-palvelu auttaa käyttämään tietoja turvallisesti ja kätevästi, joten huomaat nopeasti, toimivatko järjestelmäsi oikein. Saat kattavan yleiskatsauksen yrityksen kaikkien hälytysjärjestelmien toiminnasta.