Home / Smart Alarms / Fire Alarm Services

Palohälytys

Toimiva palohälytys on ensiarvoisen tärkeä, kun kyseessä on ihmishenkien tai omaisuuden turvaaminen. AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut varmistavat luotettavasti, että hälytys ohjautuu ajoissa oikeaan hälytyskeskukseen.

Luotettavat ja nopeat palohälytyssiirrot

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut takaavat turvalliset yhteydet, joihin voit aina luottaa. Kriittiset hälytykset lähetetään muutamassa sekunnissa hälytyskeskukseen nopeaa käsittelyä varten.

AddSecuren verkonvalvonta valvoo hälytysjärjestelmäsi ja valitun hälytyskeskuksen välistä yhteyttä ympäri vuorokauden ja varoittaa välittömästi yhteysvioista ja muista järjestelmän muutoksista.

AddSecuren palohälytysiirtopalvelut ovat sertifioitu voimassa olevien direktiivien, standardien ja vaatimusten mukaisesti.

Yleiskatsaus ja parempi turvallisuus

Hälytyspalvelujemme lisäksi voimme turvata sinut ja asiakkaasi entistä paremmin lisäpalvelujemme avulla. Niillä saat lisää joustavuutta hälytysjärjestelmiesi ja vikailmoituksiesi seurantaan ja valvontaan. Palvelu mahdollistaa vianmäärityksen ja etähallinnan ulkoisiin järjestelmiin. Lue lisää Addview:sta ja etäpalvelusta täältä

 

In addition to our alarm services, we can make things even more secure for you and your customers with our additional services. These give you…

Certified services according to current directives

Our services for fire alarm communications are certified according to current directives, standards and requirements

Overview and increased security

With our additional service we can make life even more secure for you and your customers

The best way to understand AddView is to start a trial!

With AddSecure AddView, you can be confident that the systems are working properly and that all alarms will always reach the correct recipient – in time. Try AddView for free.