Home / Smart Alarms / Fire Alarm Services

Palohälytys

Toimiva palohälytys on ensiarvoisen tärkeä, kun kyseessä on ihmishenkien tai omaisuuden turvaaminen. AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut varmistavat luotettavasti, että hälytys ohjautuu ajoissa oikeaan hälytyskeskukseen.

Luotettavat ja nopeat palohälytyssiirrot

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut takaavat turvalliset yhteydet, joihin voit aina luottaa. Kriittiset hälytykset lähetetään muutamassa sekunnissa hälytyskeskukseen nopeaa käsittelyä varten.

AddSecuren verkonvalvonta valvoo hälytysjärjestelmäsi ja valitun hälytyskeskuksen välistä yhteyttä ympäri vuorokauden ja varoittaa välittömästi yhteysvioista ja muista järjestelmän muutoksista.

AddSecuren palohälytysiirtopalvelut on sertifioitu voimassa olevien direktiivien, standardien ja vaatimusten mukaisesti.

Yleiskatsaus ja parempi turvallisuus

Hälytyspalvelujemme lisäksi voimme turvata sinut ja asiakkaasi entistä paremmin lisäpalvelujemme avulla. Niillä saat lisää joustavuutta hälytysjärjestelmiesi ja vikailmoituksiesi seurantaan ja valvontaan. Palvelu mahdollistaa vianmäärityksen ja etähallinnan ulkoisiin järjestelmiin. Lue lisää tarjoamistamme lisäpalveluista alta.

Hälytyksensiirtoratkaisujemme lisäksi voimme parantaa sinun ja asiakkaittesi turvallisuutta tarjoamillamme lisäpalveluilla.

Sertifioidut palvelut nykyisten direktiivien mukaisesti

Hälytyksensiirtopalvelumme ovat nykyisten direktiivien, standardien ja vaatimusten mukaisesti sertifioituja.

Hyvä yleiskuva ja parempi turvallisuus

Lisäpalvelumme parantavat sinun ja asiakkaittesi turvallisuutta.

Paras tapa tutustua AddView-palveluun on kokeilla sitä!

AddSecuren AddView varmistaa, että järjestelmät toimivat oikein ja että kaikki hälytykset menevät aina oikealle vastaanottajalle – ajoissa. Kokeile AddView-palvelua veloituksetta.