Home / Smart Alarms / Elevator Alarm Services

Hissihälytys

AddSecuren hissihälytyksensiirtopalvelu on suunniteltu ratkaisemaan tulevaisuuden haasteet. Vanhan kiinteän puhelinverkon tai 2G- ja 3G-verkon kautta kulkeva hissihälytys on ongelma kaikille, jotka haluavat varmuuden, että hälytykset ja viestit toimivat. AddSecure on hissihälytysmarkkinoiden johtava toimittaja, joka tarjoaa digitaalisen hälytyksenseurannan ja puheviestinnän 4G-yhteydellä.

Hissihälytykset mobiiliverkon kautta

AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut valvovat ja välittävät hissihälytyksiä ja vikailmoituksia hälytyskeskuksiin.

Hissihälytyksensiirtopalvelumme tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun, joka täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset. Asiakkaillamme on korkeat vaatimukset ja siksi tarjoamme hälytysratkaisun, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen puheyhteyden ja luotettavan hätäviestinnän mobiiliverkon kautta. Kriittiset hälytykset lähetetään muutamassa sekunnissa valittuun hälytyskeskukseen.

AddSecuren verkonvalvonta valvoo hälytysjärjestelmäsi ja valitun hälytyskeskuksen välistä yhteyttä ympäri vuorokauden ja varoittavaa välittömästi yhteysvioista ja muista järjestelmän muutoksista.

Palvelumme täyttää ja monissa tapauksissa ylittää kaikki hissihälytyksiin sovellettavat direktiivit ja standardit. Valvomme esimerkiksi yhteyksiä 3 kertaa tarkemmin kuin hissihälytyksissä yleensä. Voit yhdistää hälytyspalvelumme myös kiinteään IP-osoitteeseen toissijaisena tiedonsiirtoyhteytenä.

Yleiskatsaus ja parempi turvallisuus

Hälytyksensiirtopalvelujemme lisäksi voimme turvata sinut ja asiakkaasi entistä paremmin lisäpalvelujemme avulla. Niillä saat lisää joustavuutta hälytysjärjestelmiesi ja vikailmoituksiesi seurantaan ja valvontaan. Palvelu mahdollistaa vianmäärityksen ja etähallinnan ulkoisiin järjestelmiin. Lue lisää Addview:sta ja etäpalvelusta täältä.

 

Turvajärjestelmien yleiskatsaus ja täydellinen hallinta mobiililaitteiden ja verkon avulla.

The ability to fully monitor your facility even when you can’t be onsite is given to you with AddSecure Remote Service. Via a secure connection,…

Leading provider in the market

Offering digital alarm monitoring and voice communication via 4G

Monitor communications frequently

Monitor communications between you alarm system and the selected alarm recipient all day long and warn of system changes immediately

Overview and increased security

With our additional service we can make life even more secure for you and your customers

"We have a screen that’s up and running all the time, where we can keep full track of every alarm. I find the admin function very nice – you can easily add and remove users and notifications according to what you need. If we need help with anything, we always know who to contact.”

Lars Erik Hall, Chief of Electronics, Østfold municipality

The best way to understand AddView is to start a trial!

With AddSecure AddView, you can be confident that the systems are working properly and that all alarms will always reach the correct recipient – in time. Try AddView for free.