Home / Customer Cases / Hälytyksensiirto luotettavana palveluna “yhden luukun taktiikalla” – Turvakolmio valitsi AddSecuren

Hälytyksensiirto luotettavana palveluna "yhden luukun taktiikalla” – Turvakolmio valitsi AddSecuren

Turvakolmio Group Oy on kukoistava perinteinen turvallisuusyritys, joka halusi laajentaa asiakkailleen tarjoamiaan palveluita. Yhteistyö AddSecuren kanssa tuo Turvakolmiolle mahdollisuuden palvella hyvämaineisista turvallisuuspalveluista ja -tekniikoista kiinnostuneita asiakkaitaan entistä monipuolisemmin ”yhden luukun taktiikalla”.

Lataa PDF
Palohälytysten siirto

Vuosien 2019–2020 vaihteessa suomalainen, turvallisuustekniikkaan ja turvallisuusteknisten palveluiden integrointiin perehtynyt Turvakolmio Group vaihtoi kaikki olemassa olevat hälytyksensiirtoratkaisunsa AddSecuren tarjoamiksi palveluiksi. He eivät ole kuitenkaan AddSecurelle pelkkä asiakas, joka käyttää AddSecuren palveluita, vaan myös kumppani, joka myy AddSecuren palveluita loppuasiakkaille.

Turvakolmio Group suunnittelee, tuottaa, toimittaa ja ylläpitää kattavia turvallisuustekniikan palveluita vaativiin asiakasympäristöihin. Yhtiön ratkaisut koostuvat kameravalvonnan järjestelmistä sekä rikos-, kulunvalvonta-, lukitus- ja paloturvajärjestelmistä. Turvakolmion merkittävimmät pitkäaikaiset asiakkuudet edustavat niin valtionhallintoa, kuntia ja julkisyhteisöjä kuin teollisuuden, rakentamisen ja kaupanalan yrityksiä.

Jouni Malmberg on toiminut jo pitkään turvallisuusalalla, ja hän työskentelee Turvakolmiossa Länsi-Suomen aluejohtajana.
– Turvakolmio on perustettu vuonna 1993, joten olemme perinteikäs suomalaisyritys, hän kertoo.
– Olemme ylpeitä siitä, että olemme muun muassa liikevaihdollisesti mitattuna nopeimmin kasvava merkittävämpi yritys turvallisuustekniikan alalla.

”Yhden luukun taktiikka”

Turvakolmio ei varsinaisesti etsinyt uutta palveluntarjoajaa, mutta kasvavassa yrityksessä kaivattiin kumppania laajempiin ratkaisuihin. AddSecuren kokonaisuus miellytti Turvakolmiota heti, ja nyt heidän on helppo toimia keskitetysti yhden ison toimijan kanssa, joka myös kehittää palveluitaan jatkuvasti.
– Aiemmin meillä oli hälytyksensiirtopalveluissa useita eri palveluntuottajia, joten yhdeltä hankittiin yhtä ja toiselta toista. Olimme ikään kuin välikätenä. Nyt saamme AddSecurelta kaikki yhdessä paketissa, Malmberg selittää vaihdoksen syytä.

Malmberg kertoo, että ratkaisu näyttäytyy myös loppuasiakkaalle ”yhden luukun taktiikkana”.
– Kerron esimerkin: paloturvallisuusalan termit eivät ole välttämättä tuttuja esimerkiksi paloilmoittimen laitteenhoitajana toimivalle kirkon suntiolle. Mutta kun hätäkeskuksesta ilmoitetaan suntiolle paloilmoittimeen liittyvästä häiriötilasta, niin hänen ei tarvitse alkaa selvittämään onko vika laitteessa vai linjassa, vaan hän voi soittaa meille yhteen numeroon. Me tiedämme ja kerromme, miten asiaa aletaan hoitaa.

Aiemmin meillä oli hälytyksensiirtopalveluissa useita eri palveluntuottajia, joten yhdeltä hankittiin yhtä ja toiselta toista. Olimme ikään kuin välikätenä. Nyt saamme AddSecurelta kaikki yhdessä paketissa.

Jouni Malmberg, Länsi-Suomen aluejohtaja, Turvakolmio

Win-win-tilanne Turvakolmiolle ja AddSecurelle

Mitä Turvakolmion ja AddSecuren kumppanuus sitten tarkoittaa ihan käytännössä?
– Kumppanuus tarkoittaa sitä, että olemme AddSecuren huoltopartneri ja ylläpidämme osaa heidän liittymistään. Toisaalta taas olemme asiakas, joka hankkii heiltä liittymiä ja laskutamme niitä eteenpäin myös meidän asiakkailtamme, Malmberg selittää.

Turvakolmiolla on tuhansia palohuoltokohteita ja nyt he pystyvät tarjoamaan loppuasiakkailleen isompia kokonaisuuksia sekä laajentamaan ja parantamaan palveluita. Palveluita voi tehostaa etähallintapalveluilla, ja laajentaa palohuollon ulkopuolelle myös muihin kiinteistöjärjestelmiin. Ammattitaitoisena, joustavana ja luotettavana kokonaisvaltaisena kumppanina AddSecure vapauttaa Turvakolmion resursseja asiakkaiden palvelemiseen.

– Meillä on puolestaan todella suuri asiakaskunta ja pystymme tukemaan AddSecuren liiketoimintaa sitä kautta. Kun on enemmän asiakkaita, niin he voivat myös kehittää omia tuotteitaan siinä samalla. Esimerkkinä voisi mainita AddView-palvelun, Malmberg selittää.
– Eli tämä on win-win-tilanne molemmille. Tärkein on kuitenkin loppuasiakas ja se, että kaikki olisi heille mahdollisimman helppoa.

Kattava kumppanuus

Malmberg kertoo, että AddSecure oli helppo valinta uudeksi kumppaniksi ja palveluidentuottajaksi, sillä yritys oli heille tuttu ja ratkaisumalli toimiva.

– Emme oikeastaan edes tutkineet tarkemmin muita vaihtoehtoja. AddSecuren paketti tuntui heti täysin valmiilta ja halusimme tehdä tämän selkeän muutoksen. Olemme kehittyvä yritys ja katsomme eteenpäin, joten koitamme löytää uusia ratkaisuja ja palveluita loppuasiakkaille. Näimme, että AddSecuren konsepti toimii tässäkin yhteydessä ja se on myös tuki tulevaisuudessa.

Malmberg kertoo Turvakolmion olevan erittäin tyytyväinen heidän valitsemaansa ratkaisuun, ja kaikki on edennyt mallikkaasti alusta asti.

– Kaikki on sujunut ajallaan ja ilman mitään ongelmia. Yhteistyö on ollut helppoa, sillä koko ajan yksi tai kaksi ihmistä AddSecurelta on ollut täysin ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu. He ovat kokeneita asiantuntijoita ja tuntevat järjestelmät perin pohjin; vaihtoprojektinkin aikana he pystyivät tekemään lennossa muutoksia asioihin ja nostamaan yhteyksiä pystyyn, Malmberg kiittelee.

– Koska kaikki oli valmisteltu huolella, paikalla oli luottohenkilöstö ja laitteet olivat priimaa, niin tässä ei ollut mitään haasteita!

Malmbergin mukaan kumppanuus on ollut kannattavaa, sillä kaikki ensisijaiset liittymämäärätavoitteet on saavutettu ja kehitys on ollut muutenkin positiivista.

– Kukaan asiakas ei ole lähtenyt pois ja uusia on tullut!

Pyrimme siihen, että turvallisuus olisi helppoa.

Jouni Malmberg, Länsi-Suomen aluejohtaja, Turvakolmio

Tiivistä yhteistyötä

AddSecuren myyntipäällikkö Lassi Kervinen on täysin samoilla linjoilla Malmbergin kanssa. Kervinen kertoo, että yhteistyö Turvakolmion kanssa on sujunut mallikkaasti ja molemmat ovat tyytyväisiä tilanteeseen. Turvakolmio onkin yksi AddSecuren merkittävimmistä kumppaneista.

– Tekemällä tiivistä yhteistyötä Turvakolmion kanssa pystymme entistä tehokkaammin huolehtimaan siitä, että ratkaisumme vastaavat asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Lisäksi yhteistyömme kasvattaa sekä Turvakolmion että AddSecuren tunnettuutta ja uskottavuutta merkittävinä turvallisuusalan toimijoina, Kervinen sanoo.

– Kun asiakaskuntamme eivät ole täysin samat, niin AddSecuren ja Turvakolmion yhteistyö on enemmän kuin osiensa summa.

Kervisen mukaan säännölliset yhteiset palaverit ja projektien läpikäynti takaavat sen, että AddSecure ja Turvakolmio pysyvät kartalla toistensa tarpeista ja muutoksia voidaan tehdä nopeallakin aikataululla.

– Ei pidä myöskään unohtaa kehitystyötä, joka onnistuu sitä paremmin, mitä enemmän meillä molemmilla on ymmärrystä ja kokemuksia suoraan asiakasrajapinnasta, Kervinen huomauttaa.

Tavoitteena siirtyä turvallisiin pilvipalveluihin

Alkusysäyksen jälkeen Turvakolmion ja AddSecuren kumppanuus ja toiminta ovat kasvaneet, ja sitä kasvatetaan tulevaisuudessa edelleen.

– Nyt AddSecuren ympäristöön tulevat myös Alerta-palvelut, jotka tarjoavat luotettavaa hälytyksensiirtoa ja turvajärjestelmien etähallintaa sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Automaattisten paloilmoittimien hälytyksien ja vikatilojen lisäksi toimintaan tulevat siis nyt mukaan myös laajemmat tiedonsiirrot. Tällä me pyrimmekin tulevaisuudessa erottumaan, sillä voimme tarjota asiakkaille entistä enemmän, Turvakolmion Malmberg kertoo.

Turvakolmion strategiana onkin siirtyä koko ajan entistä enemmän turvallisiin pilvipalveluihin, mutta siinä ei voida luottaa pelkästään yhteyden turvallisuuteen.

– Pyrimme siihen, että turvallisuus olisi helppoa. Kun turvallisuutta siirretään verkkoon ja pilveen, pitää tietoturvan olla hallussa joka osa-alueella, Malmberg sanoo.

AddSecure tarjoaa monipuolisesti ratkaisuja kiinteistön järjestelmien eri yhteystarpeisiin.

– Tässäkin asiassa hyvästä kumppanuudesta AddSecuren kanssa on hyötyä molemmille!

 

Turvakolmio logo

Luotettavat palohälytysten siirrot

Toimiva palohälytys on ensiarvoisen tärkeä, kun kyseessä on ihmishenkien tai omaisuuden turvaaminen. AddSecuren hälytyksensiirtopalvelut varmistavat luotettavasti, että hälytys ohjautuu ajoissa oikeaan hälytyskeskukseen.