Suomi

AddSecure Link lyhyesti - helppoa kuin mikä

 

AddSecure Link on helppokäyttöinen ja turvallinen viestintäratkaisu, joka auttaa sinua pitämään kaikki langat käsissäsi. Omien suojattujen verkkojen määrittäminen ja hallinta tapahtuu helposti kolmessa vaiheessa.

  1. Oman erillisverkon (VPN) luominen
    AddSecure Link -ratkaisussa luot oman erillisverkkosi muutamassa minuutissa, vaikka et olisikaan teknisesti taitava tai tietoverkkojen asiantuntija.
  2. SIM-korttien tilaaminen ja aktivointi
    Alkuun pääsemiseksi tarvitset vain pääsyn Link Manager -verkkoportaaliin, josta tilaat tarvittavan määrän SIM-kortteja ja aktivoit niihin halutun profiilin ja liittymän.

    3. Käyttöoikeuksien myöntäminen
    Verkkoportaalissa luot myös helposti ja nopeasti henkilökunnallesi suojatun pääsyn eri verkkoihin. Käyttöoikeuksien peruminen myöhemmin on yhtä helppoa.

Käyttöönotto yrityksessäsi sujuu ilman ulkoisia IT-konsultteja tai teknikoita.

(Samma text som på IoT-introsidan. Vi kan välja att inte ha den på båda ställena.)

IoT helposti, turvallisesti ja täysin hallitusti

Suurimpia haasteita IoT-ratkaisun luomisessa on tehdä siitä turvallinen. Suojauksen lisääminen jälkeenpäin voi usein osoittautua vaikeaksi. Valitsemalla AddSecure Link -kokonaisratkaisumme saat alusta lähtien turvallisen IoT-ratkaisun. Se perustuu erillisverkkoon (VPN), joka käsittää kaikki ne laitteet, joiden halutaan viestivän keskenään. Verkko on täysin eristetty tavallisesta internetliikenteestä ja suljettu ulkopuolisilta. Tarvittaessa voidaan luoda useita erillisverkkoja esimerkiksi asiakkaiden erottelemiseksi toisistaan.

AddSecure Link koostuu seuraavista osista: viestintäalusta, Link Manager -verkkoportaali ja suojattu internetyhteys.

Viestintäalusta

IoT-viestintäalusta muodostaa automaattisesti erillisverkon (VPN), johon voit yhdistää laitteesi. Siten voit nopeasti, helposti ja turvallisesti hallita laitteita, joille annetaan pääsy internetiin.


Link Manager

Verkkopohjainen Link Manager -työkalumme tarjoaa helpon tavan verkkojen ja siihen liitettyjen laitteiden hallintaan ja konfigurointiin. Mitään erikoisosaamista ei vaadita. Käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen, ja sen mukana toimitetaan selkeät ohjeet. Tämä pienentää inhimillisten virheiden riskiä ja parantaa siten ratkaisusi turvallisuutta.

 

Helppo hallinta
IoT-verkoista vastaaminen voi olla haastava tehtävä, sillä usein on vaikea säilyttää yleiskuva kokoonpanosta, käyttöoikeuksista ja verkkoon liitetyistä laitteista. Link Manager tekee IoT-verkon suunnittelusta, asentamisesta ja hallinnasta helppoa.

Link Managerin avulla voit tilata uusia suojattuja yhteyksiä, valita liittymätyyppejä ja muuttaa tai katkaista liittymiä. Kaikki vain muutamalla napsautuksella.

Yksi Link Managerin suurista eduista on se, että kaikki tapahtuu samassa työkalussa. Toisin kuin muut markkinoilla olevat vastaavat palvelut, Link Manager ei vaadi täydennyksekseen manuaalisia toimenpiteitä eikäerillisiä verkonhallinta- ja palomuurityökaluja.

 

Pidä kaikki langat käsissäsi
Link Manager antaa nopeasti selkeän yleiskuvan kaikista verkkoon liitetyistä laitteistasi. Siitä näet, mikä laite kommunikoi minkäkin verkon kanssa ja mitä käyttöoikeustasoja eri käyttäjillä on , keitä he ovat ja mihin laitteisiin heillä on pääsy. Asiattomien henkilöiden tai laitteiden pääsy verkkoosi on estetty.

Link Managerin yleiskuvassa voit myös seurata kustannuksia ja käytetyn datan määrää. Voit helposti asettaa katon kunkin laitteen käyttämälle datamäärälle, niin pidät kulutuksen täydellisesti hallinnassasi ja vältyt kalliilta yllätyksiltä.

 

Skaalautuvuus
Link Managerin avulla voit tarvittaessa laajentaa verkkoasi. Jos haluat lisätä verkkoyhteyksiä, voit tilata portaalista uusia SIM-kortteja, jotka toimitamme esikonfiguroituina. Voit lisätä verkkoihisi myös laitteita, joissa ei käytetä SIM-korttia, kunhan ne tukevat OpenVPN-sertifikaatteja. AddSecure Link kasvaa järjestelmäsi mukana.


Suojattu verkkoyhteys

Laitteen viestintä erillisverkossa vaatii suojatun mobiiliverkkoyhteyden internetiin. AddSecure Link käyttää joko 2G-, 3G- tai 4G-yhteyttä tarvittavan datamäärän perusteella. Haastavimmissa tilanteissa liikenne siirtyy 4G-verkkoon, jossa voidaan siirtää suuria datamääriä.

Viestintäratkaisumme on operaattoreista riippumaton, ja se voidaan toimittaa joko roaming-pohjaisena tai yhdistettynä tiettyyn matkapuhelinoperaattoriin. Verkkoon liitetyt laitteesi saavat oman kiinteän IP-osoitteensa ja ovat vain niiden henkilöiden käytössä, joilla on käyttöoikeus juuri kyseiseen verkkoon. Tiedot on suojattu, joten kenelläkään ulkopuolisella ei ole pääsyä tietoihin tai laitteisiin.

 

Varaa Link tästä!