Telian Alerta-hälytyksensiirtoliiketoiminta siirtyy AddSecurelle

AddSecure Oy on ostanut Telian Alerta-hälytyksensiirtopalvelut ja niihin liittyvät lisäpalvelut. Liiketoiminta siirtyi AddSecurelle 1. huhtikuuta 2021 alkaen. Kaupan myötä AddSecure nousee johtavaksi hälytyksensiirtopalveluiden tarjoajaksi Suomessa.

Alerta palveluvaihtoehdot

Alerta-palvelut liittyvät osaksi AddSecurea

Alerta-hälytyksensiirtoliiketoiminta on siirtynyt osaksi AddSecurea. Liiketoiminnan siirto ei vaadi asiakkailta välittömiä toimenpiteitä.

Alerta-palveluiden asiakkaille kauppa ei aiheuta katkoksia hälytyksenvalvontapalveluissa, eivätkä muutokset vaikuta hälytinjärjestelmien toimintaan.

Toistaiseksi kaikki Alerta-asiakkaita koskevat toiminnot säilyvät ennallaan. Telia huolehtii edelleen laskutuksesta AddSecuren puolesta. Jatkossa ilmoitamme hyvissä ajoin, jos toimintoihin on tulossa asiakkaita koskevia muutoksia.

Kokeneena hälytyksensiirron ja turvallisen viestinnän toimijana odotamme innolla, että saamme jatkaa laadukkaan palvelun tarjoamista Alerta-palveluiden asiakkaille. Telian Alerta-palveluiden 19 työntekijää siirtyvät AddSecurelle kaupan myötä.

Autamme mielellämme, jos sinulla on kysyttävää. Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

[email protected] (ma-pe 8-16).

Jos sinulla on jo käytössä Alerta Pro tai Alerta Prime Wireless, voit edelleen hallinnoida palveluitasi netissä kirjautumalla Alerta-portaaliin.

 

Palohälytysten siirto

Alerta palveluvaihtoehdot

  • Alerta Pro

  • Alerta Prime Wireless

  • Kameravalvonta

  • Alerta valvomopalvelu

Tutustu palveluihin

AddSecure Smart Alarms

Varmista, että hälytykset menevät turvallisesti perille – joka kerta!