Home / Tietoa meistä / Tule meille töihin

Tule meille töihin

Haluatko tehdä maailmasta turvallisemman ja älykkäämmän? Tule meille töihin!

Loistava työpaikka

Meillä on toimistoja eri puolilla Eurooppaa ja työntekijöitä useista eri maista. Tarjoamme monenlaisia kiehtovia työtehtäviä, muun muassa front end- ja back end -kehityksen ja tuotekehityksen sekä asiakaspalvelun, taloushallinnon ja markkinoinnin parista.

Tavoitteenamme on vahvistaa toimintaamme tiimimme avulla. Yrityskulttuuri ja arvot ovat meille tärkeitä asioita, samoin kuin työntekijöiden osaamisen kehittäminen. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, yksinkertaisuus, tiimihenki ja yhteistyö, ja ne näkyvät kaikessa, mitä teemme.

Olemme sitoutuneet sijoittamaan työntekijöihimme ja huolehtimaan heidän osaamisestaan ja hyvästä työkulttuurista. Kasvamme ja kehitymme moninaisuuden, yhteistyön, energian ja kannustamisen voimalla sekä työskentelemällä yhdessä.

Hyvä työn ja vapaa-ajan tasapaino on edellytys, jotta työntekijämme pystyvät tekemään työnsä mahdollisimman hyvin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota työntekijöillemme hyvät työolot, oikeudenmukaiset sopimukset, eläke-edut ja vakuutukset sekä luontoisetuja, jotka edistävät työntekijöidemme hyvinvointia niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat kaiken toimintamme lähtökohta, ja teemme kaikkemme ymmärtääksemme heitä, pitääksemme lupauksemme ja ollaksemme tavoitettavissa. Olemme joustavia ja sopeudumme asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Viime kädessä tehtävämme on luoda asiakkaille arvoa.

Yksinkertaisuus

Selkeä. Ymmärrettävä. Selkeät tehtävänjaot ja odotukset. Nopea päätöksenteko. Ei turhaa byrokratiaa. Siinä toimintamme kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Tiimihenki ja yhteistyö

Meillä kaikilla on yhteinen tavoite. Siksi jaamme tietoa ja osaamista toisillemme. Tuemme toistemme vahvuuksia ja annamme palautetta.

.

Tutustu työntekijöihimme

Tiimimme koostuu avoimista, ystävällisistä, luotettavista ja osaavista ihmisistä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita turvallisista ja älykkäistä ratkaisuista. Haluamme yhdessä auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta turvallisemman ja älykkäämmän.

Lue työntekijöittemme lyhyet haastattelut täältä.

Minusta on hauskaa työskennellä uusimman tekniikan parissa dynaamisessa tutkimus- ja kehitystiimissä. Pidän myös siitä, että opimme toisiltamme koko yrityksen sisällä.

Francois Dumont, Software Tester, Smart Transport, Ranska

Työni on tarjonnut minulle erinomaiset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Viihdyn työssäni, jossa olen tekemisissä eri maista tulevien ihmisten kanssa.

Roxanna Karlsen, Global Social Media and Content Coordinator, Norja

Työni on hauskaa ja kehittävää, ja työkaverini ovat mahtavia! Ilmapiiri on avoin, ja meillä on hauskaa yhdessä.

Heino Rask, System Specialist, Smart Alarms, Ruotsi

.

Tule meille töihin

Haemme jatkuvasti tiimiimme osaavia tekijöitä, joilla on myönteinen asenne ja jotka jakavat arvomme. Toivotamme tervetulleeksi ihmiset, jotka haluavat oppia ja kasvaa yhdessä toimintamme kanssa. Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen jobapplications[a]addsecure.com.

.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

 

Seuraa meitä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uusimmista uutisista, tapahtumista ja julkaisuista:

     

Suojaamme tietoja ja kriittistä viestintää verkottuneessa maailmassa