Home / Tietoa meistä / Tutustu meihin

Tutustu meihin

Työntekijämme luovat yrityskulttuurin. Olemmekin ylpeitä siitä, että meillä on osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä. Lue alta, millaisia mietteitä heillä on työstään.

Minusta on hauskaa työskennellä uusimman tekniikan parissa dynaamisessa tutkimus- ja kehitystiimissä. Pidän myös siitä, että opimme toisiltamme koko yrityksen sisällä.

Francois Dumont, Software Tester, Smart Transport, Ranska

 

”Ohjelmistotestaajana työskentely kansainvälisessä yrityksessä tarjoaa minulle mahdollisuuden tehdä yhteistyötä eri maista kotoisin olevien ihmisten kanssa. Tutkimus- ja kehitystiimimme ottaa koko ajan käyttöön uutta tekniikkaa, joten opin työssäni jatkuvasti uutta.

Minulla on alempi korkeakoulututkinto ohjelmoinnista ja televiestinnästä, ja olen työskennellyt ulkomailla. Siksi tämä työ sopii minulle loistavasti. Olen työskennellyt Smart Transport -osastolla vuodesta 2012, ja ala on todella kiinnostava. Tekniikka on avain kuljetusalan muutokseen.

Kun en auta edistämään alan kehitystä, harrastan purjehdusta, melontaa ja uintia sekä puutarhanhoitoa.”

 

Työni on tarjonnut minulle erinomaiset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Viihdyn työssäni, jossa olen tekemisissä eri maista tulevien ihmisten kanssa.

Roxanna Karlsen, Global Social Media and Content Coordinator, Norja

”Maailmanlaajuisissa tehtävissä työskenteleminen on monipuolista, kiinnostavaa ja hauskaa. Koko ajan tapahtuu jotakin, ja eteen tulee uusia ja erilaisia haasteita. Teen yhteistyötä yrityksen muissa osissa työskentelevien työkavereiden kanssa, ja minusta on hauskaa olla tekemisissä eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Meillä on avoin, ystävällinen ja yhteistyöhenkinen työilmapiiri.

Markkinointiosastolla keskitytään voimakkaasti digitaalisiin ratkaisuihin ja käytetään uusia menetelmiä kysynnän edistämiseen ja kampanjoiden toteuttamiseen. Työ on kiinnostavaa, ja se tarjoaa minulle hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Aloitin työssäni noin 2,5 vuotta sitten, ja olen tässä ajassa saanut hoitaakseni paljon uusia tehtäviä. Minulle on tärkeää, että saan kokeilla erilaisia asioita ja työskennellä kiinnostuksenkohteitani ja koulutustaustaani vastaavissa projekteissa (minulla on alempi korkeakoulututkinto mainosalalta ja tavaramerkkien hallinnasta).

Vapaa-ajallani suuntaan katseeni muualle maailmaan, sillä pidän matkustelusta ja minulla on sukulaisia Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.”

Työ on hauskaa ja kehittävää, ja työkaverit ovat mahtavia! Ilmapiiri on avoin, ja meillä on hauskaa yhdessä.

Heino Rask, System Specialist, Smart Alarms, Ruotsi

”Olen työskennellyt AddSecurella uodesta 2013, ja minusta vahvuutemme on yhtenäinen työilmapiiri. Meillä on osallistava yrityskulttuuri. Kunnioitamme ja kuuntelemme toisiamme. Jaamme tietoa sekä oman osaston että verkonvalvontakeskuksen kanssa.

Työ on hauskaa ja kehittävää, ja työkaverit ovat mahtavia! Ilmapiiri on avoin, ja meillä on hauskaa yhdessä.

Arvostan IT-työn tuomia mahdollisuuksia, jotka auttavat minua kehittymään sekä ammatillisesti että ihmisenä.

Työssäni minun tulee löytää luovia ratkaisuja ja tehdä asioista älykkäämpiä ja tehokkaampia, mitä teen myös kotona sisustaessani ja remontoidessani. Koska asun vuoriston lähellä, käyn talvisin laskettelemassa. Lisäksi soitan ja tuotan elektronista musiikkia. Se voi johtua siitä, että kasvoin lähellä festivaaleistaan tunnettua Roskildea…”

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat kaiken toimintamme lähtökohta, ja teemme kaikkemme ymmärtääksemme heitä, pitääksemme lupauksemme ja ollaksemme tavoitettavissa. Olemme joustavia ja sopeudumme asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Viime kädessä tehtävämme on luoda asiakkaille arvoa.

Yksinkertaisuus

Selkeä. Ymmärrettävä. Selkeät tehtävänjaot ja odotukset. Nopea päätöksenteko. Ei turhaa byrokratiaa. Siinä toimintamme kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Tiimihenki ja yhteistyö

Meillä kaikilla on yhteinen tavoite. Siksi jaamme tietoa ja osaamista toisillemme. Tuemme toistemme vahvuuksia ja annamme palautetta.

.

Tule meille töihin

Haemme jatkuvasti tiimiimme osaavia tekijöitä, joilla on myönteinen asenne ja jotka jakavat arvomme. Toivotamme tervetulleeksi ihmiset, jotka haluavat oppia ja kasvaa yhdessä toimintamme kanssa. Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen jobapplications[a]addsecure.com.

 

 

Suojaamme tietoja ja kriittistä viestintää verkottuneessa maailmassa